Darált hús
Karfiol
tojás
zsemle morzsa
Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt kiolajozol, belerakod a "golyókat" és sütőben megsütöd. Én lefóliáztam kb. 15-20 percre, utána pirítottam.
10 percig főztem a karfiol rózsákat sós vízbe.A tenyeremre elöszőr a bacon,aztán a bekevert fasirt izlés szerint,majd a karfiol,és a fasírt.Csak ráhajtod a bacont és kész. mindegyik tetejére raktam egy pici zsírt.Persze csak ha szaftosabbra szeretnéd.Egyszerű és fincsi. Sok sikert hozzá!!! Jó étvágyat!!!!
1. A húst kiklopfoljuk és besózzuk, margarinon mindkét oldalát kicsit elősütjük, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük. 2. Ízlés szerint fűszerezzük, és nagylyukú reszelőn rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Ez az isteni, amolyan család kedvence-étel szerintem akkor a legfinomabb, ha römertopfban készül. És mivel ez a szép és praktikus edény nagyon kényes, célszerű sütés előtt fél n...
Elkészítési idő: kb 3 óra Nehézség: KözepesNagyon alaposan megtisztítjuk és előkészítjük a húsokat. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apróra felvágjuk, a fokhagymát majd átnyomjuk. A zsírt egy nagyobb e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA grillzöldségeket felvágom, miközben az olaj melegszik a serpenyőben. Először a sárgarépát szeletelem, majd felkockázom és a serpenyőbe rakom, mert ez az zöldség a legkeményebb. P...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes