Darált hús
Karfiol
tojás
zsemle morzsa
Fasírozott masszát elkészíted, a karfiolt kicsit megfőzöd, de nem szabad szétesni neki, rózsáira szedet, és becsomagolod a husiba. Körbetekered a bacon szalonnával, tűzálló edényt kiolajozol, belerakod a "golyókat" és sütőben megsütöd. Én lefóliáztam kb. 15-20 percre, utána pirítottam.
10 percig főztem a karfiol rózsákat sós vízbe.A tenyeremre elöszőr a bacon,aztán a bekevert fasirt izlés szerint,majd a karfiol,és a fasírt.Csak ráhajtod a bacont és kész. mindegyik tetejére raktam egy pici zsírt.Persze csak ha szaftosabbra szeretnéd.Egyszerű és fincsi. Sok sikert hozzá!!! Jó étvágyat!!!!
A karajt kiklopfoljuk szép nagy szeletre, sózzuk. A többi hozzávalót felkockázzuk és egy tálba összekerjük a mustárral,borssal,petrezselyemmel,fokhagymával, sóval. Beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát pici zsíron üvegesre pirítjuk, a tűzről levéve pirospaprikazzuk. A kockázott húst beleforgatjuk, fehéredésig sütjük, majd sózzuk és felöntjük vízzel. Lefe...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA szép nagy leveleket ( 12 db-ot ) jól megmosom, majd forrásban lévő sós köménymagos vízben előfőzőm kb.5' -ig. Majd szűrőben lecsepegtetem. A tölteléke 1/2 kg darált hús, 2 db z...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű