8 szelet sertéskaraj, sertéscomb vagy marhacomb
6 db főtt tojás
6 db virsli
6 db savanyú uborka
olaj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz paradicsomsűrítmény
mustár, só, bors
1 doboz tejszín
1 evőkanál keményítőliszt
A húst felszeletelem, tenyérnyi nagyságúra kiklopfolom, sózom borsozom, megkenem mustárral. Minden hússzeletre teszek fél főtt tojást, fél virslit, fél savanyú uborkát. Felgöngyölöm, megtűzöm fogpiszkálóval. Serpenyőben olajat forrósítok, a húst hirtelen megsütöm minden oldalán, majd kiveszem tálra. A visszamaradt olajon hagymát dinsztelek, sózom, borsozom, hozzáteszek 1-2 gerezd fokhagymát, 1 kis doboz paradicsomsűrítményt,mustárt, felöntöm vízzel és visszahelyezem a husikat. Ha félig kész teszek még bele felkarikázott virslit, uborkát, főtt tojást. Puhára főzöm a husit, végül keményitőlisztes tejszínnel kiforralom. Rizzsel tálalom.
A húst és a hagymát vágjuk fel vékony csíkokra. A kisebb fügéket vágjuk félbe, a nagyobbakat negyedeljük. A wokba (v. serpenyőbe) hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a fels...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1/2 kg sertéskaraj szeleteket kiverve sózva hirtelen átsütünk, kiszedve a zsírján pörkölt levet készítünk, visszatesszük a húst és 1 kg kockára vágott burgonyával és 10 dkg karikár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű