8 szelet sertéskaraj, sertéscomb vagy marhacomb
6 db főtt tojás
6 db virsli
6 db savanyú uborka
olaj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz paradicsomsűrítmény
mustár, só, bors
1 doboz tejszín
1 evőkanál keményítőliszt
A húst felszeletelem, tenyérnyi nagyságúra kiklopfolom, sózom borsozom, megkenem mustárral. Minden hússzeletre teszek fél főtt tojást, fél virslit, fél savanyú uborkát. Felgöngyölöm, megtűzöm fogpiszkálóval. Serpenyőben olajat forrósítok, a húst hirtelen megsütöm minden oldalán, majd kiveszem tálra. A visszamaradt olajon hagymát dinsztelek, sózom, borsozom, hozzáteszek 1-2 gerezd fokhagymát, 1 kis doboz paradicsomsűrítményt,mustárt, felöntöm vízzel és visszahelyezem a husikat. Ha félig kész teszek még bele felkarikázott virslit, uborkát, főtt tojást. Puhára főzöm a husit, végül keményitőlisztes tejszínnel kiforralom. Rizzsel tálalom.
A burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük.A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.A zöldségeket vajon megpá...
Elkészítési idő: 2 óraA csülköt előző nap főzöm meg, majd a főzővízben hagyom kihűlni. Másnap az élesztőt kevés langyos vízben a cukorral és 3-4 ek. liszttel elkeverem, a tetejét is megszórom liszttel,...
Elkészítési idő:Prăji?i ceapa tăiată mărunt si ciupercile tăiate într-o tigaie cu putin ulei. Fierbeti ouăle si tăia?i-le mărunt, apoi amestecati-le cu cascavalul dat prin răzătoare si amestecul...
Elkészítési idő:A megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A szal...
Elkészítési idő: