8 szelet sertéskaraj, sertéscomb vagy marhacomb
6 db főtt tojás
6 db virsli
6 db savanyú uborka
olaj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz paradicsomsűrítmény
mustár, só, bors
1 doboz tejszín
1 evőkanál keményítőliszt
A húst felszeletelem, tenyérnyi nagyságúra kiklopfolom, sózom borsozom, megkenem mustárral. Minden hússzeletre teszek fél főtt tojást, fél virslit, fél savanyú uborkát. Felgöngyölöm, megtűzöm fogpiszkálóval. Serpenyőben olajat forrósítok, a húst hirtelen megsütöm minden oldalán, majd kiveszem tálra. A visszamaradt olajon hagymát dinsztelek, sózom, borsozom, hozzáteszek 1-2 gerezd fokhagymát, 1 kis doboz paradicsomsűrítményt,mustárt, felöntöm vízzel és visszahelyezem a husikat. Ha félig kész teszek még bele felkarikázott virslit, uborkát, főtt tojást. Puhára főzöm a husit, végül keményitőlisztes tejszínnel kiforralom. Rizzsel tálalom.
1. A húst csíkokra vágjuk. 2. Szintén csíkokra vágott füstölt szalonna zsírjában finomra vágott vöröshagymát fonnyasztunk és hozzáadjuk a húst. 3. Pirospaprikával megszórju...
Elkészítési idő:A lapockát megmossuk és leitatjuk róla a nedvességet. Meglocsoljuk étolajjal, majd sózzuk, borsozzuk és megszórjátok őrölt fűszerköménnyel. Behelyezzük egy tepsibe és 230 fokon sü...
Elkészítési idő: 3-4 óraA hagymát apróra vágjuk ,üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a darált húst, sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felöntjük kevés vízzel, és 10-15 percig főzzük. Amíg fő a hús addi...
Elkészítési idő:A burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük. A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A zöldségeket vaj...
Elkészítési idő: