Pizzatészta Hozzávalók: 40 dkg rétesliszt, 5 dkg élesztő, csapott mokkáskanál só, csapott mokkáskanál cukor, 2 evőkanál étolaj, és langyos víz.
. a hozzávalókat kimérjük egy tálban. Az élesztőt nem kell külön felfuttatni. Apránként adagolva a langyos vizet rugalmas tésztát dagasztunk. Ha összeállt, fél órára pihenni hagyjuk. Nagyon fincsi omlós a tészta.
Mérjük ki az összes hozzávalót a dagasztógép üstjébe vagy egy edénybe úgy, hogy az élesztő ne érintkezzen közvetlen a sóval és a cukorral, csak dagasztás közben. Dagasszuk hosszan,...
Elkészítési idő: 155 perc Nehézség: Közepeshttp://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/sos-kifli-2/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát vékonyra nyújtottam és 12 részre vágtam. Én nem szaggattam köröket, mert akkor hulladék keletkezik belőle, a kockára vágott tésztával is be lehet tölteni a muffin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A lisztben morzsold el az élesztőt. A hozzávalókat egy tálba öntve gyúrd össze sima, rugalmas tésztává. Ezután gyúródeszkán(enyhén lisztezetten) oszd 8 cipóra a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű