1 nagy pohár tejföl
- 1 csomag (fél kg) tészta (fodros, penne)
- 30 dkg darált hús
- 1 doboz konzervkukorica
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- sajt
1. Dinszteld meg a hagymát az olajon, majd pirítsd meg rajta a húst.
2. Közben főzd ki a tésztát.
3. Ha a hús megpuhult add hozzá a kukoricát, majd a tejfölt 3/4-ét.
4. Vajazz ki egy tepsit v jénait és öntsd bele a tejfölös-kukoricás tésztát.
5. A tetejére a megmaradt tejfölt és egy pici reszelt sajtot tegyél!
A vöröshagymát megtisztítod, apróra fölkockázod, és az olajon vagy zsiradékon megdinszteled. Amikor üveges, akkor jó. Közben a burgonyát megtisztítod, és vékony szeletekre vágod....
Elkészítési idő:Az elesztot felfuttatom es az egeszet osszekeverem. Akar pihentetes nelkul is hasznalhato a teszta, de nehany napig elall a hutoben.
Elkészítési idő: 30-45 percA zöldségeket mosd át alaposan, pucold meg őket és vágd ízlésednek megfelelő méretű és alakú darabokra - a legjobb megoldás, ha csíkozod őket, a hagymát pedig kockázod - és tedd ők...
Elkészítési idő: