200 g kovászolt kovász
3 dl langyos víz
500 g liszt
10 g só
0,5 dl olaj
sütéshez: olaj
tetejére: tejföl, sajt
1. A spagettit sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. 2. Kis olajon zsírjára pirítjuk a kockára vágott szalonnát, majd hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát. 3. Megszórjuk fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKifőzzük a spagettitésztát, mindeközben a paradicsomos szószt egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a tonhalkonzervet, pár csepp olivaolajat, sót, borsot, majd átrottyantjuk. Reszelt p...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét ujjnyi vastag csíkokra vágva pár órán át aprított fokhagymával és bazsalikommal elkevert olívaolajban pácoljuk. Egy nagyobb fazékban vizet forralunk, enyhén só...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA búzadarát a felhevített olajban, közepes hőfokon, folyamatos kevergetés mellett megpirítjuk. Félrehúzzuk, majd feöntjük a vízzel, hozzáadjuk a sót, majd lefedve állni hagyjuk, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű