8 szelet toastkenyér
kb. 5 dkg margarin
25 dkg camembert sajt
kb. 2-3 evőkanál áfonyalekvár
A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszeletet. A szendvicsek külső oldalát vékonyan megkenjük margarinnal. Teflonserpenyőben oldalankét 3-4 perc alatt megsütjük a szendvicseket.
1-2 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. Egy nagy tálba beleszitáljuk a lisztet, majd hozzákeverjük a sót és a cukrot. A lisztbe beledolgozzuk a felfuttatott élesz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűBacon, tojás és sajt – ez a hagyományos angolszász reggeli szendvics alapja. Menet közben is fogyasztható ételt kapsz, ha a szalonnaszeleteket félbe vágod, hiszen így nem fognak ki...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűAz almát apró kockákra szeletelve, kimagozva kell a turmixgépbe helyezni. Akit zavar a smoothie-ban az alma héja, mindenképpen hámozza meg a gyümölcsöt. Az alma héjában lévő pektin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük. Megtisztítjuk őket, és nagy lyukú reszelőn, lereszeljük. Hozzáadjuk a vágott snidlinget, a mustárt, vajat, só, borsot...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű