8 szelet toastkenyér
kb. 5 dkg margarin
25 dkg camembert sajt
kb. 2-3 evőkanál áfonyalekvár
A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszeletet. A szendvicsek külső oldalát vékonyan megkenjük margarinnal. Teflonserpenyőben oldalankét 3-4 perc alatt megsütjük a szendvicseket.
A megmosott és szárazra törölt padlizsánt 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőbe dugjuk, 25 percig sütjük, átfordítjuk a másik oldalára és még egyszer 25 percig süt...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűLecsöpögtetjük a tonhalat, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel. Forró pirítós kenyérre kenve tálaljuk!
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat egy kicsi tejjel felverem.Bele teszem a sót, a borsot.Beleforgatom a kenyér szeleteket.Forró olajban kisütöm.
Elkészítési idő: kb 15 perc Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összekeverjük (nem rétegezzük!!), beletesszük egy zárható fedelű dobozba, üvegbe és betesszük 1 éjszakára a hűtőbe. Másnap reggel ízlés szerint gyümölcsöt adunk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű