8 szelet toastkenyér
kb. 5 dkg margarin
25 dkg camembert sajt
kb. 2-3 evőkanál áfonyalekvár
A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszeletet. A szendvicsek külső oldalát vékonyan megkenjük margarinnal. Teflonserpenyőben oldalankét 3-4 perc alatt megsütjük a szendvicseket.
1.Keverd össze a ricottát, a joghurtot, az édesítőt és a citromhéját, majd helyezd a hűtőbe. 2.Egy kis edényben keverj össze 1 kanál zselatnint és 2 kanál vizet, majd hagyd besűrű...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA banánt villával szétnyomjuk, tojással elkeverjük. Hozzáadjuk a reszelt almát, a zabpelyhet, fehérjeport, fahéjat. Alaposan eldolgozzuk, sütőpapírral kibélelt püspökkenyér formába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat elkeverjük a vanílás cukorral és a liszttel. A tejjel feleresztve sűrű krémet főzünk belőle. Ezzel a krémmel megtöltjük a palancsitákat, a maradék krémet pedig a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 liter hideg tejben belekeverjük a túrót , lassan takarèkon főzzük nem kell kevergetni , nèha picit megmozgatni , mikor feljön a sàrgàs savó , leszűrjük a túrót ( ami igazàból már...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű