8 szelet toastkenyér
kb. 5 dkg margarin
25 dkg camembert sajt
kb. 2-3 evőkanál áfonyalekvár
A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszeletet. A szendvicsek külső oldalát vékonyan megkenjük margarinnal. Teflonserpenyőben oldalankét 3-4 perc alatt megsütjük a szendvicseket.
Az élesztőt keverjük el a langyos, porcukros tejben, a tetejére szórjunk egy evőkanál lisztet és 10 perc alatt futtassuk fel. A lisztet szitáljuk egy tálba, keverjük el benne a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy teflonos serpenyőben megolvasztjuk a vajat. A sóval, oregánóval ízesített felvert tojást a serpenyőbe öntjük, nem kevergetjük. Közepes hőfokon, fedő alatt addig sütjük, míg...
Elkészítési idő: 13 perc Nehézség: KözepesA vajat olvaszd fel egy kisebb lábasban, és szórd bele a zabpelyhet vagy kanalazd hozzá a hosszan főtt zabkását. Keverd hozzá a zöldséget, a gyömbért és az újhagyma felét. Öntsd...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézKét evőkanál vajat felolvasztunk, hozzá 4 ek liszt, lassan átforrósítjuk majd 1 bögre tej. Sűrűsödésig keverjük, só, szerecsendió, bors és langyosra hűtjük, majd simára keverjük 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz