menu

Családireceptkönyv.hu

Camembert-es, áfonyalekváros szendvics serpenyőben s


Írta:

Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 szelet toastkenyér
kb. 5 dkg margarin
25 dkg camembert sajt
kb. 2-3 evőkanál áfonyalekvár

Elkészítés:


A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszeletet. A szendvicsek külső oldalát vékonyan megkenjük margarinnal. Teflonserpenyőben oldalankét 3-4 perc alatt megsütjük a szendvicseket.

Camembert-es, áfonyalekváros szendvics serpenyőben s

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Reggeli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

A megmosott és szárazra törölt padlizsánt 180 ºC-ra (légkeverésen) előmelegített sütőbe dugjuk, 25 percig sütjük, átfordítjuk a másik oldalára és még egyszer 25 percig süt...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Tonhalkrém
Tonhalkrém

Lecsöpögtetjük a tonhalat, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel. Forró pirítós kenyérre kenve tálaljuk!

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: SziSzi
Bundás Kenyér
Avatar Szilvi Kedvelnék
Bundás Kenyér

A tojásokat egy kicsi tejjel felverem.Bele teszem a sót, a borsot.Beleforgatom a kenyér szeleteket.Forró olajban kisütöm.

Elkészítési idő: kb 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Egyéjszakás mogyoróvajas zabkása
Egyéjszakás mogyoróvajas zabkása

Az alapanyagokat összekeverjük (nem rétegezzük!!), beletesszük egy zárható fedelű dobozba, üvegbe és betesszük 1 éjszakára a hűtőbe. Másnap reggel ízlés szerint gyümölcsöt adunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk