menu

Családireceptkönyv.hu

Camembert-es, áfonyalekváros szendvics serpenyőben s


Írta:

Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 szelet toastkenyér
kb. 5 dkg margarin
25 dkg camembert sajt
kb. 2-3 evőkanál áfonyalekvár

Elkészítés:


A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszeletet. A szendvicsek külső oldalát vékonyan megkenjük margarinnal. Teflonserpenyőben oldalankét 3-4 perc alatt megsütjük a szendvicseket.

Camembert-es, áfonyalekváros szendvics serpenyőben s

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Reggeli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: brigz
Sajtos muffin
Sajtos muffin

Az élesztőt keverjük el a langyos, porcukros tejben, a tetejére szórjunk egy evőkanál lisztet és 10 perc alatt futtassuk fel. A lisztet szitáljuk egy tálba, keverjük el benne a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Sajtos-sonkás omlett
Sajtos-sonkás omlett

Egy teflonos serpenyőben megolvasztjuk a vajat. A sóval, oregánóval ízesített felvert tojást a serpenyőbe öntjük, nem kevergetjük. Közepes hőfokon, fedő alatt addig sütjük, míg...

Elkészítési idő: 13 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ilka
 Sós zabkása - TCM
Sós zabkása - TCM

A vajat olvaszd fel egy kisebb lábasban, és szórd bele a zabpelyhet vagy kanalazd hozzá a hosszan főtt zabkását. Keverd hozzá a zöldséget, a gyömbért és az újhagyma felét. Öntsd...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Zoltán
Croque Monsieur et Madame
Croque Monsieur et Madame

Két evőkanál vajat felolvasztunk, hozzá 4 ek liszt, lassan átforrósítjuk majd 1 bögre tej. Sűrűsödésig keverjük, só, szerecsendió, bors és langyosra hűtjük, majd simára keverjük 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk