250 g sonkásszalámi
2 db tojás
0.5 közepes db piros kaliforniai paprika
60 g tejföl
60 g joghurt
1 ek majonéz
1 teáskanál mustár
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
A tojásokat fövő vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, hűlni hagyjuk.
A paprikát, szalámit és a kihűlt tojásokat apró kockákra vágjuk.
A tejfölt elkeverjük a joghurttal, majonézzel és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük.
A tojást, paprikát, szalámit elkeverjük a tejfölös öntettel, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Előző este a káposztát lakára vágom és kevés sóval összekeverem/kicsit többel mint gondolod.Másnap káposztát kicsit kinyomkodom és üvegekbe töltöm. Ecettel és édesítőszerrel enyhe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát sós vízben héjával együtt főzzük meg, de ügyeljünk rá, ne főjön szét. Érdemes salátaburgonyát vásárolni hozzá. Miközben a burgonya fő, állítsuk össze az öntetet. Egy n...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKaszinó tojás: A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben lehűtjük. Leszedjük a héját és óvatosan, figyelve, hogy hol van a sárgája, kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű