1,5 bögre zabpehely, 1,5 bögre zabpehelyliszt(vagy más ch csökkentett liszt), 2 bögre tej,1 csapott kk so, 4 ek cukornak megfelelő édesítő, 2 tojas. Sütéshez 4ek kokuszzsir
Epervelőhöz: eper, édesítő, útifű maghéj
Olvass tovább: http://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/csaszarmorzsa-zabpehelybol-epervelovel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
A hozzávalókat összekeverjük, közben pedig a kókuszzsírt felhevítjük egy teflon bevonatú edényben. Beleöntjük a masszánkat.
Miután kicsit összeállt, elkezdjük kevergetni, majd apróbb darabokra vágni. Nem kell megijedni attól, hogy először kicsit nyúlós, mindig ráragad a főzőkanálra - elmúlik:)))
Az epervelőt bármikor elkészíthetjük és öntetként fogyaszthatjuk más édességhez is. Egyszerű az elkészítése. Az epret összefőzzük édesítővel, míg kisebb darabok lesznek belőle, mint egy dzsemben. Amikor kész, némi útifű maghéjat keverünk bele. Ettől lesz olyan "velős". VIGYÁZAT!!! Nem mindenki gyomra veszi jó néven egyből az útifű maghéjat!!!!
Olvass tovább: http://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/csaszarmorzsa-zabpehelybol-epervelovel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kb. fél órára a hűtőbe tesszük. (Ha a tészta morzsalékos, adjunk hozzá pici tejet) A krémhez a túrót tegyük nagy keverőtálba, villával tö...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban dolgozd habosra a puha vajat a cukorral és a vaníliás cukorral. Add hozzá egyenként a tojásokat, és keverd addig, amíg homogén nem lesz. A lisztet elegyítsd a sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű