1,5 bögre zabpehely, 1,5 bögre zabpehelyliszt(vagy más ch csökkentett liszt), 2 bögre tej,1 csapott kk so, 4 ek cukornak megfelelő édesítő, 2 tojas. Sütéshez 4ek kokuszzsir
Epervelőhöz: eper, édesítő, útifű maghéj
Olvass tovább: http://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/csaszarmorzsa-zabpehelybol-epervelovel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
A hozzávalókat összekeverjük, közben pedig a kókuszzsírt felhevítjük egy teflon bevonatú edényben. Beleöntjük a masszánkat.
Miután kicsit összeállt, elkezdjük kevergetni, majd apróbb darabokra vágni. Nem kell megijedni attól, hogy először kicsit nyúlós, mindig ráragad a főzőkanálra - elmúlik:)))
Az epervelőt bármikor elkészíthetjük és öntetként fogyaszthatjuk más édességhez is. Egyszerű az elkészítése. Az epret összefőzzük édesítővel, míg kisebb darabok lesznek belőle, mint egy dzsemben. Amikor kész, némi útifű maghéjat keverünk bele. Ettől lesz olyan "velős". VIGYÁZAT!!! Nem mindenki gyomra veszi jó néven egyből az útifű maghéjat!!!!
Olvass tovább: http://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/csaszarmorzsa-zabpehelybol-epervelovel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
A cukkinit meghámozzuk, kimagozzuk, és lereszeljük. A tojásokat a cukorral habosra kikeverjük (elektromos habverővel kb. 5 perc). A reszelt cukkinit és a többi hozzávalót a tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alul-felül sütésre. A margarint enyhén megolvaszthatjuk, hogy könnyebben kezelhető legyen, de ne legyen teljesen felolvasztva. Ezután a csipet sóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat összegyúrjuk egy tálban és a formákba töltjük és tepsibe rakva megsütjük. Töltelék: A 4 egész tojást és az 50 dkg porcukrot jól összekeverjük és sűrűre főzzük. Á...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat kikeverem a cukorral olyanra, hogy a cukor már ne ropogjon, apránként hozzáadom az étolajat és a tejet, ezzel is keverem picit és a végén kerül bele a liszt és a sütőpo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű