1,5 bögre zabpehely, 1,5 bögre zabpehelyliszt(vagy más ch csökkentett liszt), 2 bögre tej,1 csapott kk so, 4 ek cukornak megfelelő édesítő, 2 tojas. Sütéshez 4ek kokuszzsir
Epervelőhöz: eper, édesítő, útifű maghéj
Olvass tovább: http://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/csaszarmorzsa-zabpehelybol-epervelovel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
A hozzávalókat összekeverjük, közben pedig a kókuszzsírt felhevítjük egy teflon bevonatú edényben. Beleöntjük a masszánkat.
Miután kicsit összeállt, elkezdjük kevergetni, majd apróbb darabokra vágni. Nem kell megijedni attól, hogy először kicsit nyúlós, mindig ráragad a főzőkanálra - elmúlik:)))
Az epervelőt bármikor elkészíthetjük és öntetként fogyaszthatjuk más édességhez is. Egyszerű az elkészítése. Az epret összefőzzük édesítővel, míg kisebb darabok lesznek belőle, mint egy dzsemben. Amikor kész, némi útifű maghéjat keverünk bele. Ettől lesz olyan "velős". VIGYÁZAT!!! Nem mindenki gyomra veszi jó néven egyből az útifű maghéjat!!!!
Olvass tovább: http://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/csaszarmorzsa-zabpehelybol-epervelovel/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
Krém: 8 dl tejből 8 evőkanál grízzel, pár kanál cukorral sűrű tejbegrízt főzök. Kikeverek 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral és 12 csomag vaníliás cukorral. Ha a tejbegríz tel...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz3 db egészen szikkadt zsömléből másfelet annyi tejbe áztatok be, amennyit felszív, a másik feléből meg morzsát készítek (zsemlemorzsát is használhatunk). Az áztatott zsömlét kicsav...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA szilvákat mosás után félbevágjuk és kimagozzuk. Egy 30 cm-es kerek piteformát vajazzunk ki. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásfehérjéket a cukorral keményre felvertem, hozzáadtam a tojássárgákat, a citrom reszelt héját és levét és a 4 ek forró vizet. 2. Jól kidolgoztam. 3. A lisztet a süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz