Fogj egy 2,5 dl-es bögrét, azzal fogunk méricskélni:)
Hozzávalók:
1 bögre kókuszreszelék
1 bögre hántolt mandula
1 bögre kesudió
60ml mandulavaj
2-3ek xilit
2-3ek víz
Elkészítés:
1. Bélelj ki egy kb. 22x12cm-es sütőformát.
2. Egy robotgépbe öntsd bele az összes hozzávalót a víz kivételével, majd alaposan dolgozd össze (kb. 1-2 percig).
3. Adagold hozzá a vizet fokozatosan. Egy sűrű masszát kell kapnod.
4. Spatula segítségével adagold, majd egyengesd el a tésztát a formában.
5. Fedd le és tedd be a hűtőbe 3 órára. Utána könnyedén lehet szeletelni. Hűvös helyen tárold!
A langyos tejben elkeverünk 1 ek cukrot, beleszórjuk a szárított élesztőt. Egy tálba beleszitáljuk a lisztet hozzáadjuk a csipet sót, az egész tojást és az dkg olvasztott vajat. Am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszt és a zsiradék elmorzsolása 2. A többi tészta képző alapanyag hozzáadásával tészta készítése 3. A tészta hűtőszekrényben való pihentetése 30 percen át 4. A habos diótölt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy lábasban kis lángon felolvasztjuk a vajat, a csokoládét és a cukrot és alaposan összekeverjük az egészet. A magvagat egy robotgéppel, vagy egy éles késsel finoman, csak éppen h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegcsináljuk, dagasztjuk a szokásos módon a kelt tésztát, kelesztjük egyszer egészben, cipózzuk ( nekem 10 db lett) így is kelesztjük és mehet kb 190 fokos sütőbe. Ja a tetejét én...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű