60dkg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
1 kk. pirospaprika
sárgarépa
zöldség
zellerzöld
1db zöld paprika
1 mk, köménymag
1 púpos ek. gulyáskrém
Vöröshagymás zsíron húst megsózva,legalább 30 percig fedő alatt párolom. Ezután belekeverem a pirospaprikát,hozzáadom a többi hozzávalót,majd felengedem vízzel.(Itt még sózzuk vagy vegetázzuk!)
Legalább 1.5 órát főzöm,de akkor jó,ha a hús már megpuhult.
Az utolsó 20 percben 2-3 db krumplit felkockázva belefőzök.
A káposztát hideg vízben átmossuk, kicsavarjuk és kb. 2,5 liter vízben feltesszük főni. A kolbászt karikára, a tarját apró kockára vágjuk. A megtisztított sárgarépát vékonyra ka...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA gomba ¾ részét, két részletben brutálisan lepirítjuk, só nélkül, tűz forró serpenyőben. Hozzáadjuk egy finomra vágott fej, előzőleg arany barnára pirított, vöröshagymához és háro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hust kockakra , a hagymat pedig aprora vagtam. Keves olajon a hagymat uvegesre paroltam. Beletettem a a kockazott hust, es egyutt addig paroltam ameddig a hus kifeheredett. Fu...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA sárgarépát megtisztítjuk, majd egy centis kockákra vágjuk, a vöröshagymát meg a fokhagymát fölaprítjuk. A vöröshagymát az olajon kevergetve megpároljuk, a fokhagymát hozzáadjuk,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes