1 doboz túró
1 doboz tejföl
vöröshagyma
só
őrölt kömény
1 kk. pirospaprika
Az alapanyagokat összekeverem,és sűrű kóstolgatással, ízesítem.
Az ízek jobban összeérnek,ha éjszakára hűtőben pihentetjük.
1. A lisztben elkeverjük a sütőport és a sót, majd az olaj és a víz hozzáadásával tésztát kapunk. Gombócra formázzuk, becsomagoljuk egy fóliába és addig pihentetjük, amíg elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsom tepsiben szikkad 50ºC fok körüli hőfokon (ilyenkor koncentrálódik, ugyanakkor megőrzi friss gyümölcsösségét, nem lesz savas, nem lesz főtt íze). Külön készül másik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombakalapok felső részét bekarcoljuk, hogy könnyebben átjárja a só. 2. Egy kevés olajat, sóval és borssal összekeverünk, megforgatjuk benne a gombát és a grillsütőre helyezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat a xilitollal verd habosra habverővel, majd add hozzá az oliva olajat, narancslé felét és mandula aromát. Aztán lassan adagold bele a lisztet és sütőport, hogy ne legye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű