1 doboz túró
1 doboz tejföl
vöröshagyma
só
őrölt kömény
1 kk. pirospaprika
Az alapanyagokat összekeverem,és sűrű kóstolgatással, ízesítem.
Az ízek jobban összeérnek,ha éjszakára hűtőben pihentetjük.
Mi mindig csak juhtúróval készítjük, amelynek elég erős az íze, aki ettől idegenkedik, fele juh- fele tehéntúróból keverje. A csak tehéntúróból történő elkészítést én nem szeretem,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűPalacsinta A hajdinát mosd át alaposan egy szűrőben, majd egy tálban öntsd fel bőséges mennyiségű vízzel. Keverd hozzá az almaecetet és a sót. Hagyd ázni min. 8-12 órán át, de aká...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűFőzzük fel a vizet, majd hagyjuk kihűlni. Egy mélyebb tálban keverjük össze a lisztet, a sót, a sütőport és a cukrot, majd lassanként öntsük hozzá a kihűlt vizet. Használjunk mixer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű