Családireceptkönyv.hu

Mézes csirkecomb


Írta:

Adag: 4adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csirkecomb
15 dkg vaj
1 ek. méz
1 dl citromlé
1 mk. őrölt fekete bors

1 fél kg kelbimbó

Elkészítés:


A csirkecombokat lesózom, tepsibe rakom.
A kelbimbót ráöntöm,majd alufóliával lefedve berakom a sütőbe.
210 fokon addig sütöm amíg meg nem puhul.
A vajat megolvasztjuk,belerakom a mézet,a citromlevet,a borsot,és ezzel a keverékkel leöntöm a combokat .
Leveszem az alufóliát,és ezzel az öntettel többször meglocsolom a húst,amíg meg nem pirul.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkemell - Borsós tokány
Csirkemell - Borsós tokány

1. A hagymát apróra kockázom, és kevés olajon megdinsztelem. 2. Hozzáadom a csíkokra vágott húst, néha megkavarom, és fehéredésig sütöm. 3. Ezután annyi vízzel öntöm fel, h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Fokhagymás-korianderes kacsamell fahéjas barackkal
Fokhagymás-korianderes kacsamell fahéjas barackkal

A kacsamell bőrös részét nagyjából centinként beirdalom úgy, hogy közben nem vágok bele a húsba. Szóval, csak óvatosan a késekkel! Ezután előveszek egy serpenyőt, és közepes lángon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Római tálban sült libacombok
Római tálban sült libacombok

A libacombokat alaposan mossuk meg, és még vizesen dörzsöljük be sóval, és szórjunk rá borsot. A római tálat – natúr cseréptál, nem mázas! – áztassuk be 20 percre. Addig hámozzuk m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSIRKEMELLSONKA
CSIRKEMELLSONKA

. A csirkemellet megtisztítjuk a szokásos módon, majd kisebb kockákra vágjuk. 2. Ezután késes aprítóban a fűszerekkel együtt pépesítjük. Erősebb botmixerrel is dolgozhatunk a tö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk