2 szál újhagyma
1/2 dl olaj
50 dkg szűzpecsenye
2 fehér bab konzerv
2 paradicsom
só, bors
1 ek mustár
A megtisztított újhagyma gumós, fehér részét levágjuk, apróra vagdaljuk, és forró olajon megfuttatjuk.
Rászórjuk a kis kockákra darabolt szűzpecsenyét, a fehéredésig sütjük.
Hozzáadjuk a fehér babot, a kisebb kockára vágott paradicsomot, a karikára szeletelt újhagyma zöldet. Sóval, borssal mustárral ízesítjük, és félig felöntjük vízzel.
Közepes tűzön 15 perc alatt összefőzzük, és párolt rizzsel, forrón tálaljuk.
1. A karfiolt rózsákra szedjük, és megfőzzük sós vízben. 2. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, esetleg sültcsirke fűszersóval is ízesíthetjük. 3. Serpenyőben vajon kisütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát sós vízben, héjában előfőzzük. A zöldségeket a fűszerekkel, kevés víz hozzáadásával roppanósra pároljuk. Ha a burgonya meghűlt, meghámozzuk, majd belekarikázzuk a fel...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűMindent összekeverve, a combokat belehelyezni és legalább egy napot pácolni. 200 fokon alufoliás tepsibe megsütni,
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk, majd a durva reszelőn ( amivel az almás pitéhez reszeljük az almát) nyersen lereszeljük. Egy kicsit kinyomkodjuk. Feltörünk két tojást, habosra keverünk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű