menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtkrémmel töltött húspogácsák


Írta:

Elk. idő: 80 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg darált hús
1 közepes fej vöröshagyma
1 tojás
3 ek olaj
2 tk fűszerpaprika
só, bors ízlés szerint
2 csapott ek liszt
2 ek zsemlemorzsa
2 zsemle
10 dkg sajt
2 dl tejföl

Elkészítés:


A kockára vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
A darált húshoz adjuk a vízbe áztatott, kinyomkodott zsemléket, hagymát, tojást, tojást, lisztet, fűszerpaprikát, sót, ízlés szerint fűszerezzük. Jól összedolgozzuk, majd golyókat formázunk belőle.
Közepükbe egy kiskanál segítségével mélyedést formázunk. Beleforgatjuk zsemlemorzsába, olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, és kb 20 percig sütjük.
A reszelt sajtot kikeverjük tejföllel, ízlés szerint sózzuk. A golyók közepébe ezt a tölteléket tesszük, és készre sütjük.

Sajtkrémmel töltött húspogácsák

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Karaj Pármai módra
Karaj Pármai módra

A hússzeleteket kissé kiverjük, sertés fűszerkeverékkel beszórjuk és vajon/margarinon, vagy akár olajon mindkét oldalán világosra sütjük. Egy tepsit kikenünk margarinnal, a hússze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Krisztina
Hagymaágyon sült oldalas
Hagymaágyon sült oldalas

Feldaraboljuk az oldalast, majd az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, ebben hagyjuk a húst érlelődni. Megpucoljuk a hagymát, felszeleteljük. A tepsi aljában a hagymából ág...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye

Egy edénybe beleöntjük a fél deci olajat és az apróra vágott szalonnát,miután megpirult ,kiszedjük a pörcöt és hagymát pirítjuk,majd belerakjuk az apró kockákra vágott húst ugy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Darált húsos rántott szelet - OK
Comb - Darált húsos rántott szelet - OK

1. Jól összegyúrjuk a hozzávalókat, majd gombócokat formálunk a masszából. (Kb. 10 gombóc lesz ebből a mennyiségből.) 2. Ellapogatjuk, 1/2 órára a hűtőben pihentetjük, majd paní...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk