15 dkg rizs
2 dl víz
5 dkg \"Vénusz sütőmargarin
5 dl tej
cukor(2 evőkanál)
vaníliás cukor
A rizst feltesszük főni a vízben. Amikor beszívta az összes vizet, akkor dobjuk rá a margarint, és felöntjük a tejjel. Teszünk bele ízlés szerint cukrot és vaníliás cukrot. Néha megkeverve addig főzzük, míg be nem szívta a tejet a rizs.
Kakaóporral, fahéjjal vagy lekvárral tálaljuk. De önmagában is nagyon finom. :)
A süteményt másnap tálaljuk.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesIlyen sorrendben összekeverjük és kimagozott meggyel megszórjuk. Közép meleg sütőben 25-30 percig sütjük, kockásra vágva meghempergetjük vaníliás porcukorban.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 30 cm-es őzgerincformát kikenünk zsiradékkal, majd meghintjük liszttel, a sütőt előmelegítjük (180 fok). A vajat megolvasztjuk, a diót durvára aprítjuk, az aszalt sárgabaracko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű