15 dkg fehér csoki
3 tojás
15 dkg krémsajt
A tojásokat szétválasztva a fehérjét habbá verjük. A tojássárgákkal összekeverjük a felolvasztott csokit, hozzá a krémsajtot, majd beleforgatjuk a habot. Egy tepsibe vizet öntünk, 3 kivajazott-lisztezett tűzálló bögrébe adagoljuk a masszát. 160 fokon 20-25 percig sütjük.
gluténmentes
1. A pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és habverővel...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA száraz alapanyagokat tedd egy tálba. Verd fel a tojásokat, öntsd hozzá a tejet és az olajat, keverd össze. A tejes keveréket öntsd a száraz hozzávalókhoz, keverd csomómentesre a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet nagy tálba öntjük, és belekeverjük a sütőport és a sót. A vajat elmorzsoljuk a lisztben. Belekeverjük a reszelt sajtot. Hozzáadjuk a tojásokat. A tejföl segítségégvel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük el. A tejben felfőzzük a búzadarát, belekeverjük a mákot és hagyjuk kihűlni. Közben a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz