40 dkg liszt,
30 dkg margarin,
58 dkg porcukor,
7 tojás,
½ cs sütőpor,
1ek kakaópor,
1-2 dl tejföl,
20 dkg kókuszreszelék,
3 dl tej,
tortabevonó
A tésztához 35 dkg liszttel elmorzsolunk 18 dkg margarint, hozzáadunk 15 dkg porcukrot, a sütőport, kakaóport, 1 tojást és annyi tejfölt, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Ezt kétfelé tesszük. Elkészítjük a tölteléket. Felverünk 6 tojásfehérjét 25 dkg porcukorral és hozzákeverünk 20 dkg kókuszreszeléket. Ezt a két kinyújtott lap közé rakjuk, és megsütjük.
Főzött krémet készítünk 3ek liszt, 3 dl tej és 6 tojássárgájából. Ha kihűlt, hozzákeverünk 12 dkg margarint és 18 dkg porcukrot. A megsült tésztára kenjük, és a tetejére csokoládémáz kerül.
Die Form mit Butter oder Margarine fetten und den Backofen auf 210°C Ober-/Unterhitze vorheizen. Die Schokolade fein hacken. Butter oder Margarine weich rühren und mit dem gesie...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához felverjük a tojásfehérjét a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a sárgáját és a többi hozzávalót. Sütőpapíron sütjük 200 fokon kb. 20 percig. Az öntethez felforr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszedolgozzuk a hozzávalókat és előmelegített sütőben 180 fokon kb:10 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz alaphoz a kekszet aprítóval morzsalékosra zúzzuk, hozzákeverjük az olvasztott vajat, és egy sütőpapírral bélelt, kapcsos tortaforma aljába és 2-3 cm magasságban a széleire nyomk...
Elkészítési idő: 20+30 perc Nehézség: Könnyű