100 g Zabpehely
200 g Tehéntúró (félzsíros)
1 db Tyúktojás
0.3 tasak Dr. Oetker Sütőpor
10 g Tejföl (20%-os)
2 evőkanál Univer Ketchup
150 g Tolle Trapista Light sajt
50 g Wein Fekete-erdei szeletelt füstölt sonka
30 g Újhagyma
50 g Paradicsom
-10 dkg GM zabpehely lisztté darálva (turmixban 10 másodperc)
- 20 dkg LM túró
-1 tojás
- só, bors
- 1/3 tasak sütőpor
- 1 ek LM tejföl (ez az eredeti receptben nem volt benne, de ezzel kicsit formázhatóbb lett a tészta)
Az elkészítése gyakorlatilag "mindent bele" alapon történik. :)
Sütőpapíron, 180 fokon sütöttem 15 percig, ekkor jön rá a feltét (szabadon) és utána már csak addig kell visszatenni, míg megolvad a sajt.
A ragu elkészítése: Olajat egy serpenyőben felhevítünk, rátesszük a kockára vágott lila hagymát, a sárgarépát és pár percig sütjük. Hozzáadjuk a darált húst, felöntjük paradics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPici olajat melegítünk, majd ráöntjük a rizst, kissé megsózzuk, és egy picit megpirítjuk. Mikor már szinte az egész inkább fehér, mint átlátszó. Mikor kissé megpirultak, akkor f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsákra szedem és gyengén sós vízben puhára főzöm leszűröm hagyom hogy csepegjen ki a leve. Apróra vágom a császárszalonnát(sonkát),megreszelem a sajtot. Egy Jénai t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA zöldségeket meghámozzuk és felvágjuk. A marhahúst megmossuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk és egy evőkanál zsíron üvegesre dinszteljük, majd hozzá...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű