zöldborsó
sárgarépa
fehérrépa
petrezselyem
Rántáshoz
1kanál olaj vagy kacsazsír
1 ek.liszt
pirospaprika ízlés szerint
xxx
A vajat fölolvasztjuk, majd rátesszük a fölkockázott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult a vajon, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Ha már érezzük a fokhagyma illatát, f...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk. Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és hozzáadjuk a forrásban lévő léhez. Kb. 7-8 perc al...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A fafülgombát 10 percig langyos vízben áztatjuk, majd apróra daraboljuk. A húst, a bambuszrügyet, sárgarépát szintén apróra vágjuk. 2. A lábasba beleöntjük a vizet, vagy az ala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vágd apróra, és dinszteld meg az olíva olajon. Szórd meg kakukkfűvel, kicsit forgasd át, és öntsd fel az alaplével, és a ciderrel. Add hozzá a megtisztított és felkockázo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű