zöldborsó
sárgarépa
fehérrépa
petrezselyem
Rántáshoz
1kanál olaj vagy kacsazsír
1 ek.liszt
pirospaprika ízlés szerint
xxx
A lencsét egy éjszakára vízbe áztatjuk, a sárgaborsót főzés előtt 1 órával. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a lencsét, és felöntj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hagymát vágjuk félbe, majd szeleteljük fel vékony karikákra. Az olajat és a vajat melegítsük fel egy lábasban, karamellizáljuk meg rajta a hagymát. Ez viszonylag időigényes folya...
Elkészítési idő: 20+45 perc Nehézség: KönnyűNagyon vékonyra felszeleteljük a hagymát, olvasztott vajon jól megpirítjuk. Szórjuk meg liszttel, keverjük össze, pirítsuk még 1-2 percig. Öntsük fel 2,5 l hideg vízzel, jól ke...
Elkészítési idő: 40-50 prc Nehézség: Közepes1. A sertéslapockát kockákra vágjuk. 2. A finomra vágott hagymát zsíron üvegesre pirítjuk. Megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a húst, a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes