10 dkg kristálycukor
2 dl tej
4 tojássárga
egy csomag vaníliás cukor
1 kanál pudingpor
Aranysárgára pirítunk 10 dkg kristálycukrot, és 2 dl tejjel felengedve addig forraljuk amíg a karamell fel nem oldódott. 4 tojássárgát simára keverünk 10 dkg cukorral, egy csomag vaníliás cukorral, meg egy púpos evőkanál pudingporral, felengedjük 8 dl tejjel, és a karamellhez öntve gőz felett sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük,tejszínhabbal rétegezve poharakba töltjük.Olvasztott cukor darabokkal díszíthetjük.
A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, hozzáadjuk a joghurtot, az olajat, a fél citrom levét. Beletesszük a sütőporral elkevert lisztet, és végül óvatosan a 3 tojás ke...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűAz anyagokat összemorzsoljuk, majd gyorsan összedolgozzuk. Az így elkészült tésztát szétoszthatjuk, vagy csak egyszerűen tépünk belőle egy darabot, és rúddá sodorjuk. Egyforma hos...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz első réteg egy kekszes összegyúrt massza, a kekszet a cukorral ,a vajjal és tejjel összegyúrjuk,annyi tejet adagolunk hozzá,hogy egy jó linzer állagú masszát kapjunk,majd egy te...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukrot, joghurtot, tojást 10 percig keverjük. Belekeverjük a többi hozzávalót. Kizsírozott, vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és a gyümölcsöket beledobáljuk. Forró sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű