30dk liszt
20 dk áttört burgonya
1 kk só
2dl tej
2 dkg élesztő
2 tojás sárgája
3dk zsír
Az élesztőt megkelesztjük kevés langyos, cukros tejben. A többi hozzávalót összegyúrjuk, hozzáadva az élesztős tejet is. Jól kidolgozzuk. Kisujjnyi vastagra nyújtjuk, gyúródeszkán hagyjuk pihenni a kiszaggatott fánkocskákat, 1 órahosszat kb. Bő forró olajban kisütjük.
A tojásokat üsd egy tálba, majd keverd simára a cukorral, aztán szép lassan a többi hozzávalót is add hozzá, a lisztet és a sütőport érdemes hozzászitálni. Vízből annyit adj hozz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA tejet összefőzzük sűrűre a tejszínnel és a kókuszreszelékkel és a cukrokkal. Vajon kissé átforgatjuk a a darát, majd hozzáadjuk a kókuszos masszához. Addig főzzük, míg elválik az...
Elkészítési idő: 60m Nehézség: KönnyűA tésztából egy lágy, kelt tésztát gyúrunk, amit letakarva, hűvös helyen duplájára kelesztünk. Ha megkelt a tészta, lisztezett deszkán kinyújtjuk kb. fél ujjnyi vastagra, téglalap...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes-A tojásokat robottal verjük fel, keverjük hozzá a cukrot + vaníliás cukrot és verjük tovább. --A lisztet összekeverjük a sütőporral + őrölt fahéjjal ,csipet sóval és öntsük h...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű