- 1 csomag Tante Fanny teljes kiőrlésű leveles tészta
- 4 kisebb alma
- 2 kanál 1:4 édesítő
- fahéj ízlés szerint
👉A sütőt bekapcsolásával kezdünk, hogy az kellően fel tudjon melegedni.
👉Ezután az almákat meghámozzuk, lereszeljük majd hozzáadjuk az édesítőt és a fahéjat. Egy picit állni hagyjuk és kinyomkodjuk a levét.
👉A tésztát kitekerjük és 8 akkora négyzetet vágunk belőle, hogy beférjen a sütőnkbe.
👉Az egyik tésztalapra teszünk a töltelékből majd ráteszünk egy másik lapot és jól összenyomkodjuk.
👉Ezután betesszük a sütőbe és kb. 15 percet sütjük.
👉Tálalás előtt por édesítővel meghintjük 😊.
👉Nekem egy csomag tésztából 8 darab süti lett.
Vágjuk durvára a mandulát, majd keverjük össze a napraforgómaggal, a zab- és a tönkölypehellyel. Vajazzunk ki egy tepsit, öntsük bele ezt a keveréket, majd tegyük 150 fokos sütőb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szafaládét a bőrétől megtisztítjuk, majd éles késsel körbekerítjük a közepét úgy, hogy legalább 2 cm vastag széle maradjon. 2. Ehhez a vagdalékhoz keverjük a sajtot, a toj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű1. A virslik tetejét bevágjuk, belerakjuk a vékony szelet sajtot. 2. Ezután a virsliket beleforgatjuk a lisztbe, a tojásba, majd a zsemlemorzsába. 3. Olajsütőben pár perc a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz