- 1 csomag Tante Fanny teljes kiőrlésű leveles tészta
- 4 kisebb alma
- 2 kanál 1:4 édesítő
- fahéj ízlés szerint
👉A sütőt bekapcsolásával kezdünk, hogy az kellően fel tudjon melegedni.
👉Ezután az almákat meghámozzuk, lereszeljük majd hozzáadjuk az édesítőt és a fahéjat. Egy picit állni hagyjuk és kinyomkodjuk a levét.
👉A tésztát kitekerjük és 8 akkora négyzetet vágunk belőle, hogy beférjen a sütőnkbe.
👉Az egyik tésztalapra teszünk a töltelékből majd ráteszünk egy másik lapot és jól összenyomkodjuk.
👉Ezután betesszük a sütőbe és kb. 15 percet sütjük.
👉Tálalás előtt por édesítővel meghintjük 😊.
👉Nekem egy csomag tésztából 8 darab süti lett.
A csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojássárgákat elkeverjük a vanílás cukorral és a liszttel. A tejjel feleresztve sűrű krémet főzünk belőle. Ezzel a krémmel megtöltjük a palancsitákat, a maradék krémet pedig a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA french toast, vagyis édes bundás kenyér készítéséhez szeleteld fel a kenyeret vagy kalácsot ugyanúgy, ahogy egy rendes bundás kenyérhez tennéd. Ha kenyérből készíted, akkor ehhez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét deciliter kókusztejet mixerezz össze két evőkanál zabpehellyel, egy banánnal és egy kis fahéjjal! Szórd meg a tetejét egészséges zsírokban és fehérjékben gazdag mandulával!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű