- 200 g túró
- 3 tojás
- 200 ml tej
- 500 g csirkemell
- 150 g liszt
- 2-3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
◾️A húst felszeleteljük és besózzuk.
◾️A túrót, a tojások sárgáját, a lisztet, a tejet, a zúzott fokhagymát összekeverjük és megsózzuk.
◾️A tojások fehérjét habbá verjük, és a masszába forgatjuk.
◾️A húst lisztbe majd a masszába forgatjuk és kisütjük.
Rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.
A megmosott és szárazra törölt húst enyhén kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. Egy palacsintasütőben kevés étolajat felhevítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát fehéredésig...
Elkészítési idő: 35 oerc Nehézség: KönnyűElkészítése: Tojásokat felverjük,hozzákeverjük a tejfölt,foghagymát és a fűszereket. A húst szeletekre vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Sütés elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ha szeretnénk kissé ki is klopfoljuk. Megszórjuk sóval és a fűszerkeverékkel. A medvehagymát apróra vágjuk, a fehérborssal és kevés sóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk. A hagymákat, a paprikát és a paradicsomot szintén felkockázzuk. Az olajon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű