- 180 g margarin
- 434 g teljes kiőrlésű liszt
- 186 g finomliszt
- 31 g 1:4 édesítő
- ½ csomag sütőpor
- 1 csomag zero vanillin
- 1 Bio citrom reszelt héja
- 3 tojás
◾️A liszteket átszitáljuk.
◾️Hozzáadjuk a többi összetevőt és összegyúrjuk a tésztát. (Ha kakaósat is szeretnénk, felezzük el a tésztát és dolgozzuk bele az egyik cipóba a kakaóport.)
◾️A húsdarálón, részletekben ledaráljuk.
◾️A sütőt 180°-ra előmelegítjük.
◾️A kekszeket sütőpapíros tepsire pakoljuk és 25 perc alatt megsütjük őket.
A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét habbá felverjük. A túrót villával összenyomkodjuk, hozzáadjuk a tojássárgáját, vaníliáscukrot, csipet sót, és jól összedolgozzuk Ezután h...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk, annyi lekvárral amennyit felvesz a dió és a keksz. És jól formázható lesz. Golyókat formálunk belőlük. A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, pár c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt és egy csipet cukor kíséretében hagyjuk felfutni. A margarint, sót és a cukrot jól kikeverjük, majd a tojást, a felfutott élesztőt, a lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLéghevítőben sütő tankolni Mark 6. Mix darált mandula, arrowrootból por és szódabikarbónát. Félre. Tedd a többi összetevő egy élelmiszer-Feldolgozó (lakás a feltétek), Amíg püré és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű