- 180 g margarin
- 434 g teljes kiőrlésű liszt
- 186 g finomliszt
- 31 g 1:4 édesítő
- ½ csomag sütőpor
- 1 csomag zero vanillin
- 1 Bio citrom reszelt héja
- 3 tojás
◾️A liszteket átszitáljuk.
◾️Hozzáadjuk a többi összetevőt és összegyúrjuk a tésztát. (Ha kakaósat is szeretnénk, felezzük el a tésztát és dolgozzuk bele az egyik cipóba a kakaóport.)
◾️A húsdarálón, részletekben ledaráljuk.
◾️A sütőt 180°-ra előmelegítjük.
◾️A kekszeket sütőpapíros tepsire pakoljuk és 25 perc alatt megsütjük őket.
Elkészítése: A tojások fehérjéből a cukor felével kemény habot verünk. A tojások sárgáját a cukor másik felével habosra keverjük és a tojáshabhoz adjuk. A lisztet a kakaóporral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a tojással jó habosra kikavarjuk, majd hozzáadjuk a puha margarint, a vaníliás cukrot és a 2 dl tejet fokozatosan, végül a sütőporos lisztet. A tölteléket elkészítjük. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt alul-felül sütés programon előmelegítjük 180 fokra. Két őzgerincet kikenünk vajjal. A tojások fehérjét lágy habbá verjük, majd folyamatos turmixolás mellett, kisebb adago...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű