- 180 g margarin
- 434 g teljes kiőrlésű liszt
- 186 g finomliszt
- 31 g 1:4 édesítő
- ½ csomag sütőpor
- 1 csomag zero vanillin
- 1 Bio citrom reszelt héja
- 3 tojás
◾️A liszteket átszitáljuk.
◾️Hozzáadjuk a többi összetevőt és összegyúrjuk a tésztát. (Ha kakaósat is szeretnénk, felezzük el a tésztát és dolgozzuk bele az egyik cipóba a kakaóport.)
◾️A húsdarálón, részletekben ledaráljuk.
◾️A sütőt 180°-ra előmelegítjük.
◾️A kekszeket sütőpapíros tepsire pakoljuk és 25 perc alatt megsütjük őket.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1 órára hűtőbe tesszük. A túrótölteléket összedolgozzuk, a tésztát kinyújtjuk, és a 2/3 részét sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk, és leszárazzuk a ribizlit. A piteforma aljába terítetjük a megvajazott sütőpapírt. Beleszórjuk a gyönyörű fekete ribizlit, és megszórjuk a 3 ek barna cukorral. A tész...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KözepesA joghurtot, zselatint és a cukrot összekeverjük, és felmelegítjük. Felforralni nem szabad. Kihűlés után belekeverjük a tejszínt és a gyümölcsöt. Kivizezett formába töltjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsolunk a vajjal, hozzáadjuk a porcukrot, szódabikarbónát, tojást, a mézet a tejföllel. Jól kidolgozott tésztát készítünk. 4 részre osztjuk, 30 percig pihentetjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes