- 250 g darált Gullon teljes kiőrlésű keksz
- 50 g margarin
- 12 g 1:4 por édesítő
- 170 ml tej
A 2. réteg hozzávalói:
- 250 g túró
- 25 g 1:4 por édesítő
- 200 ml tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor/Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 3. réteg hozzávalói:
- 2 csomag krémpor (ha diétásan szeretnénk, készítsünk csak sima vaníliapudingot a csomagon található leírás szerint)
- 500 ml tej
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 4. réteg hozzávalói:
- 200 ml tejszín (ha cukormentes tejszínt használunk, édesítőszert adjunk hozzá ízlés szerint)
◾️A kekszet, a margarinnal, a tejjel és a cukorral összegyúrjuk, és egy tepsibe egyengetjük.
◾️A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük, és a túróba forgatjuk.
◾️A tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️A krémport a tejjel és a vaníliás cukorral kikeverjük, és a túróra kenjük.
◾️Ha pudinggal készítjük, akkor készítsük a csomagoláson lévő leírás szerint csak cukor helyett édesítőszert adjunk hozzá.
◾️A tejszínt habbá verjük, és a krémre kenjük.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük pihenni.
Egy kapcsos tortaformát kirakunk jó szorosan babapiskótával. A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízben és az almára öntjük. Sűrűsödé...
Elkészítési idő: 60 percAz egész kekszeket alaposan ledaráljuk, majd olvasztott vajat adunk hozzá és szép sima masszává dolgozzuk.A masszát egy kisméretű kb. 16 cm tortaforma aljára nyomkodjuk és egy órát...
Elkészítési idő: 1,5 óraElkészítés: A hulalát kemény habbá verem, hozzádom a tejfölt, porcukrot, a citromokat és robotgéppel jól kikeverem. /Nálam több volt a piskóta 48 db. fért a jénaiba két sorba. A...
Elkészítési idő: 1,5