- 250 g darált Gullon teljes kiőrlésű keksz
- 50 g margarin
- 12 g 1:4 por édesítő
- 170 ml tej
A 2. réteg hozzávalói:
- 250 g túró
- 25 g 1:4 por édesítő
- 200 ml tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor/Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 3. réteg hozzávalói:
- 2 csomag krémpor (ha diétásan szeretnénk, készítsünk csak sima vaníliapudingot a csomagon található leírás szerint)
- 500 ml tej
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 4. réteg hozzávalói:
- 200 ml tejszín (ha cukormentes tejszínt használunk, édesítőszert adjunk hozzá ízlés szerint)
◾️A kekszet, a margarinnal, a tejjel és a cukorral összegyúrjuk, és egy tepsibe egyengetjük.
◾️A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük, és a túróba forgatjuk.
◾️A tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️A krémport a tejjel és a vaníliás cukorral kikeverjük, és a túróra kenjük.
◾️Ha pudinggal készítjük, akkor készítsük a csomagoláson lévő leírás szerint csak cukor helyett édesítőszert adjunk hozzá.
◾️A tejszínt habbá verjük, és a krémre kenjük.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük pihenni.
A cukrot, a lekvárt és a rumos vizet a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük, és ha a cukor elolvad, a mazsola megduzzadt, levesszük a tűzről, a kakaóport hozzákeverjük. A babap...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz◾️A pudingport kb. 100 ml tejben elkeverjük, a többi tejet pedig melegíteni kezdjük. ◾️Ha felmelegedett, hozzáadjuk a pudingport, az édesítőt és sűrűre főzzük. Ezután megvárjuk mí...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz egyik tejfölhöz kb. 5 ek cukrot és a vaníliás cukrot, a másik tejfölhöz 7 ek cukrot és az átszitált kakaót keverjük. Egy kisebb tepsi aljára egy sor kekszet rakunk, ráöntjük a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA babapiskótát daráljuk le ,majd gyúrunk hozzá a gesztenyemasszát,a lekvárt, a tejet és a rumot. Folpackkal kibélelt magas tepsibe egyenletesen lapogassuk el a masszát. A tejből...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű