- 250 g darált Gullon teljes kiőrlésű keksz
- 50 g margarin
- 12 g 1:4 por édesítő
- 170 ml tej
A 2. réteg hozzávalói:
- 250 g túró
- 25 g 1:4 por édesítő
- 200 ml tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor/Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 3. réteg hozzávalói:
- 2 csomag krémpor (ha diétásan szeretnénk készítsünk csak sima vaníliapudingot a csomagon található leírás szerint)
- 500 ml tej
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 4. réteg hozzávalói:
- 200 ml tejszín (ha cukormentes tejszínt használunk édesítőszert adjunk hozzá ízlés szerint)
◾️A kekszet, a margarinnal, a tejjel és a cukorral összegyúrjuk és egy tepsibe egyengetjük.
◾️A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a túróba forgatjuk.
◾️A tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️A krémport a tejjel és a vaníliás cukorral kikeverjük és a túróra kenjük.
◾️Ha pudinggal készítjük akkor készítsük a csomagoláson lévő leírás szerint csak cukor helyett édesítőszert adjunk hozzá.
◾️A tejszínt habbá verjük és a krémre kenjük.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük pihenni.
A tejet, pudingokat, a cukrorral készre főzöm, hagyom hűlni. Közben a tejszínt kemény habbá verem és a kihűlt pudinghoz keverem. Egy kb. 30x23cm - es tepsit kirakok egy sor kekss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű◾️Az epret megmossuk és kiszedjük a csumáját. ◾️Turmixgéppel pürésítjük majd egy szitán átszűrjük, hogy a magok ne legyenek benne. ◾️A lapzselatint hideg vízbe helyezzük, hogy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kakaóport, vaníliás cukrot, kristálycukrot, búzadarát simára keverjük a tejjel, majd alacsony lángon összefőzzük folyamatosan kevergetve (kb. 10 percig főzzük). Amikor már kis...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA pudingport, édesítőt, tejet elkeverjük, összefőzzük. Kihűtjük, majd hozzáadjuk a túrót és a kókuszreszeléket, alaposan összekeverjük. Golyókat formázunk belőle és megforgatjuk kó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű