Az alap hozzávalói:
- 12 db Gullon Fibre keksz
- kb. 60 g margarin
Az almás töltelék hozzávalói:
- 1 db alma
- ízlés szerint fahéj
- 2 csomag zero vanillin cukor
A pudingos réteg hozzávalói:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 500 ml tej
- ízlés szerint édesítőszer
👉A kekszeket egy késes aprítóban összetörjük (ennek hiányában, tedd egy zacskóba és sodrófával törd össze). A margarint felolvasztjuk és összekeverjük a keksz felével.
👉A margarinos alapot elosztjuk a két-két formánkban egyenlően.
👉Az almákat lereszeljük, hozzáadjuk a fahéjat és az édesítőt és mikróban 1 perc alatt megpároljuk.
👉Egyenlően elosztjuk az alapok tetején.
👉A pudingot a tejben az édesítővel megfőzzük.
👉Az almás rétegre halmozzuk és miután kicsit hagytuk hűlni a pulton, hűtőbe tesszük 1-2 órára.
👉Tálalás előtt megszórjuk a maradék darált keksszel őket.
A margarint felolvasztjuk. Ha felolvadt, hozzátesszük a cukrot, a kakaót, a pudingport, a kávét, majd jól összekeverjük. Legvégül a tejet is hozzáadjuk. A tűzhelyen alacsony foko...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kókuszreszeléket, porcukor és tejport elkeverjük. A száraz hozzávalókat beleszórjuk a forró tejbe, csomómentesre keverjük. Homogén masszát kapunk, amit 3 egyenlő részre osztjunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRétegenként rakom egymásra, mindig hűtőben dermesztem az előző réteget. Meg kell várni, amíg teljesen megderemed egyébként szétfolyik A lapzselatint mindig beáztatom, kinyomkodom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tészta alapanyagokat gyúrjuk össze, majd formáljunk ki vele egy piteformát, és tegyük a hűtőbe 30 percig állni. Közben a sajtkrémet, a túrót, a cukrot, a citromhéjat, az aromát é...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű