hozzávalók / 6 adag
1 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag csokoládés pudingpor
8 ek cukor
1 l tej
20 db babapiskóta
8 ek kókuszreszelék
elkészítés
Mind a 2 féle pudingot külön-külön megfőzzük, a csomagoláson lévő utasítás szerint a cukorral és a tejjel.
Egy üvegedénybe lefektetjük a babapiskóták felét, majd ráöntjük a még forró vaníliás pudingot, erre rászórunk 4 ek kókuszt, majd ismét egy réteg piskóta következik, amire a forró csokipuding kerül, és a tetejére kókuszreszeléket szórunk.
Fogyasztás előtt 1-2 órát állni hagyjuk, hogy a piskóta megpuhuljon.
Előkészítjük a sütőformát (torta) vagy egy tepsit. Az őszibarack konzervet leszűrjük (a levet felfogjuk), a barackszeletekről a felesleges levet lecsepegtetjük. Az őszibarack szel...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű. A vizet egy közepes fazékban feltesszük melegedni. Közben belemérjük a cukrot, a vajat és a kakaóport, és folyamatos kevergetés közben, hagyjuk felforrni, ekkor takarékra tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 1. A tészta hozzávalóit géppel vagy kézzel összedolgozzuk, majd egy frissen tartó fóliával (folpack) bélelt kenyérformába nyomkodjuk. Éjszakára, vagy öt-hat órára hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kapcsos tortaformát kirakunk jó szorosan babapiskótával. A lereszelt almát puhára pároljuk 2 dl vízben. A pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízben és az almára öntjük. Sűrűsödé...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű