- 250 g darált cukormentes keksz (nálam Gullon Fibre keksz)
- 210 g darált dió
- 200 g cukormentes baracklekvár
- reszelt narancshéj
- 100 ml tejszín
- 150 g cukormentes étcsokoládé
◾️A kekszet ledaráljuk egy késes aprítóban (aprító hiányában, egy sodrófa segítségével zúzzuk össze a kekszet).
◾️Hozzáadjuk a darált diót, a lekvárt és a narancshéjat.
▪️Ha nem eléggé édes, akkor nyugodtan adjunk hozzá ízlés szerint édesítőszert.
▪️Abban az esetben, ha nem állna össze a massza pici tejet tehetünk bele.
◾️Egy kisebb tepsit folpackkal kibélelünk.
◾️A masszát a tepsibe beleegyengetjük.
◾️Megkenjük 2 kanál lekvárral és megszórjuk dióval még.
◾️A csokit a tejszínnel felolvasztjuk és a tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️Néhány órára hűtőbe tesszük dermedni.
---Egy babapiskóta alját (nem a cukrozott felét) megkenjük kevés mogyorókrémmel és összeragasztjuk egy másik babapiskótával. --A babapiskóta szendvicset belemártjuk a tejbe, majd...
Elkészítési idő: 30◾️A tejben az édesítőszerrel megfőzzük a búzadarát majd kihűtjük. ◾️Közben pirítsuk meg a zsemlemorzsát. ◾️Ezután adjuk hozzá a túrót a grízhez majd a vaníliás cukrot és a reszel...
Elkészítési idő: 60 percEloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral e...
Elkészítési idő: 90 perc