- kb. 800 g káposzta
- 1 csomag Barilla durumtészta
- 3 kanál édesítő
- 1 teáskanál só
- 3-4 kanál olaj
- bors
- só
◾️A káposzta torzsát kivágjuk és lereszeljük.
◾️Megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk majd kinyomkodjuk.
◾️Egy edényben felforrósítjuk az olajat és "megkaramellizáljuk" benne az édesítőt.
◾️Hozzáadjuk a káposztát, megborsozzuk, majd 20 perc alatt megpirítjuk.
◾️A tésztát kifőzzük és összekeverjük a káposztával.
A tésztát a csomagoláson található útmutató szerint, enyhén sós, lobogó vízben kifőzöm. A csirkemellet a felhevített zsiradékon aranybarnára sütöm, sütés közben mindkét oldalát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA tésztát kifőzzük. Kis kockákra vágjuk a húst. A sárgarépát és a paprikát vékony csíkokra, szeletekre, az újhagymát ujjnyi széles darabkákra vágjuk. A wokot (vagy egy jó széles...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA lángos készítéséhez először is futtasd fel az élesztőt 1 dl langyos tejben, egy fél teáskanál cukorral és egy evőkanál liszttel. Közben szitáld egy tálba a maradék lisztet a sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kifliket karikára vágjuk. Egyharmad részüket kivajazott tűzálló tál aljára sorakoztatjuk. A tejet meglangyosítjuk, beletesszük a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot, a mazsolá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű