- kb. 800 g káposzta
- 1 csomag Barilla durumtészta
- 3 kanál édesítő
- 1 teáskanál só
- 3-4 kanál olaj
- bors
- só
◾️A káposzta torzsát kivágjuk és lereszeljük.
◾️Megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk majd kinyomkodjuk.
◾️Egy edényben felforrósítjuk az olajat és "megkaramellizáljuk" benne az édesítőt.
◾️Hozzáadjuk a káposztát, megborsozzuk, majd 20 perc alatt megpirítjuk.
◾️A tésztát kifőzzük és összekeverjük a káposztával.
A baconös-cukkinis tészta elkészítéséhez az apróra vágott hagymát megpirítjuk az olívaolajon, majd hozzáadjuk a felkockázott bacont, és tovább pirítjuk. A cukkinit apróra vágjuk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd meleg helyen, jól betakarva 1-1,5 órán keresztül kelesztjük. 3 felé vesszük a megkelt tésztát. Mindegyik részt négyzet alakúra ny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit megpirítom, és felöntöm vízzel, beleteszem a nagyon apróra vágott sárgarépát és a vékonyra vágott káposztát. Só, fokhagyma, szójaszósz paradicsomsűrítmény, ha kész lezá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesPalacsintaszerűen kisütni. Én kaporral készítettem. Tényleg mennyei! Kipróbálásra érdemes.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű