- kb. 800 g káposzta
- 1 csomag Barilla durumtészta
- 3 kanál édesítő
- 1 teáskanál só
- 3-4 kanál olaj
- bors
- só
◾️A káposzta torzsát kivágjuk és lereszeljük.
◾️Megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk majd kinyomkodjuk.
◾️Egy edényben felforrósítjuk az olajat és "megkaramellizáljuk" benne az édesítőt.
◾️Hozzáadjuk a káposztát, megborsozzuk, majd 20 perc alatt megpirítjuk.
◾️A tésztát kifőzzük és összekeverjük a káposztával.
Kikészítjük a hozzávalókat. A tésztát megfőzzük, hűlni hagyjuk, az egyik adag tejfölbe bekeverünk 2 kk pirospaprikát. A hagymát, fokhagymát, kaliforniai paprikát felvágjuk és zsí...
Elkészítési idő: 1 óraA túrót jól összedolgozzuk a 3 tojássárgájával, búzadarával, sóval és szódabikarbónával. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ezt követően hozzáadjuk a masszához....
Elkészítési idő: 25 percA burgonyát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hűtjük, majd áttörjük. Egy tálba öntjük, hozzá adjuk a lisztet, morzsát, só, cukor összegyúrjuk. Vizet teszunk fel főn...
Elkészítési idő: