½ csésze mandula liszt
½ csésze tápióka liszt
1 csésze kókusztej
1 evőkanál étkezési élesztő
1 tk oregánó
1 tk finom tengeri só
¼ teáskanál édeskömény por
¼ tk Paprika
¼ teáskanál frissen őrölt fekete bors
csipet zúzott pirospaprika-pehely
Melegítsük elő a sütőt 400 fok.
Egy tálban össze az összes hozzávalót alkotnak tésztát.
Merőkanál ½ csésze a tésztát egy Környezetbarát Nonstick Fry Pan közepes lángon. *
Hagyja, hogy a lapos kenyeret főzzük, amíg az alsó cégek kissé. Flip a flatbread újra és süsse meg a másik oldalon egy percig, majd tegyük egy tepsibe.
Süt a kemencében 400 fok 12-15 percig, vagy amíg a kéreg eléri a kívánt szintet ropogós.
Ha a díszítők, add hozzá a pizza, és tegye a pite vissza a sütőbe egy pár percig.
A tésztát forró, lobogó, sós vízben feltesszük főni, és „al dente” állagúra, vagyis fogkeménységűre” főzzük. Amíg fő, elkészítjük a feltétet. Teljesen forróra hevítjük a serpenyőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejföl t összekeverjük a lereszelt fokhagymával, a sóval és a tárkonnyal és bazsalikommal. A cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük a vaja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEnyhén sós vízben főzzük ki a spagettit a tasakon lévő előírás szerint. Ha elkészült szűrjük le, a spagetti főzőlevéből tegyünk félre 1 dl-t. Egy nagyobb serpenyőbe tegyünk olajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt morzsold bele a langyos vízbe, és hagyd felfutni. Ezután keverd össze a liszttel, majd a masszát gyúrd össze az olajjal, és sózd meg egy kicsit. Pihentesd fél órát szob...
Elkészítési idő: 30' Nehézség: Könnyű