- 20 dkg cukor
- 5 dkg Rama
- 1 tojás
- 2 evőkanál méz
- 1 csomag sütőpor
- 30 dkg liszt
- 2 dl tej
A máz hozzávalói:
- 20 dkg Rama
- 6 evőkanál cukor
- 3 evőkanál kakaópor
- 6 evőkanál tej
A tészta elkészítése:
A cukrot, a margarint, a tojást, a mézet habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A tejjel hígítjuk és lisztezett, zsírozott tepsiben megsütjük. Ha megsült és kihűlt felkockázzuk a tésztát.
A máz elkészítése:
A margarint felolvasztjuk. Hozzáadjuk a cukrot, a kakaóport és a tejet. Beleforgatjuk a sütikockákat és meghempergetjük kókuszreszelékben.
Eredeti recept: Bettina
- a kekszet morzsásra kloffoljuk, majd elkeverjük az olvasztott vajjal - a formába egyengetjük és 5 percre sütőbe tesszük (180C) - puhára keverjük a krémsajtot, majd hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 2 - 2,5 óra Nehézség: Könnyű1 dl langyos tejbe morzsoljuk az élesztőt, adunk hozzá 1 kávéskanál cukrot és 10 perc alatt felfuttatjuk. Majd egy tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a maradék cukrot, csipet sót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a szódabikarbónát, a fűszereket, a cukrot, a kakaót, és a tojást egy nagy tálban összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a mézet, az olajat, és a forró vizet és az egészet rob...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű50 dkg finomliszt 3 tojás sárgája 1 teáskanál porcukor 3 dkg élesztő 1,5 dl tej 8 dkg vaj csipetnyi só olaj A töltelékhez: 25 dkg gesztenyepüré 2 dl tejszín A tetejére:...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű