- 50 g 1:4 édesítőszer
- 50 g margarin
- 1 tojás
- 2 evőkanál mézhelyettesítő
- 1 csomag sütőpor
- 210 g teljes kiőrlésű liszt
- 90 g finomliszt
- 300 ml tej
A máz hozzávalói:
- 200 g margarin
- 1 kanál 1:4 édesítőszer
- 3 evőkanál kakaópor
- 6 evőkanál tej
+ kókuszreszelék a hempergetéshez
◾️Az édesítőt, a margarint, a tojást, a mézhelyettesítőt habosra keverjük.
◾️Hozzáadjuk a liszteket és a sütőport.
◾️A tejjel hígítjuk és lisztezett, zsírozott tepsiben 160°-on 35-40 perc alatt megsütjük.
◾️Ha megsült és kihűlt felkockázzuk a tésztát.
◾️A mázhoz margarint felolvasztjuk.
◾️Hozzáadjuk az édesítőt, a kakaóport és a tejet.
◾️Beleforgatjuk a sütikockákat és meghempergetjük kókuszreszelékben.
A túrót egy mérőkanál vaníliás proteinporral és annyi zabbal összekeverjük, amennyivel már golyókat lehet formázni a masszából. Golyókat formázunk, mindegyik közepébe teszünk egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékkel kezdünk: a tejhez hozzáadjuk a tojássárgákat, ezt jól kikeverjük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a cukrot és a lisztet. Ezt felfőzzük, és forrástól számított 2-3 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét tartsuk szobahőmérsékleten 15 percig, hogy könnyebben keverhető legyen. A tojásokat válasszuk ketté, a tojássárgáját keverjük fehéredésig, habosra a cukorral, majd ad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű