- 1 fej hagyma
- 2 répa
- 2 petrezselyemgyökér
- 250 g gomba
- 500 g csirkemell
- 200 g csirkemáj
- só
- bors
- 1,5 l alaplé
- olaj
◾️A felkockázott répát és gyökeret olajon megfuttatjuk.
◾️Hozzáadjuk a felkockázott húst, az egész hagymát, fűszerezzük és felöntjük az alaplével.
◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a gombát és végül a májat.
◾️Kb. 30 percet főzzük még lassú tűzön és el is készültünk 😊😋.
link
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZsiradékon 1 nagy fej vöröshagymával, 1-2 fej fokhagymával együtt hagymát fonnyasztok, majd ráteszem az apró kockára vágott húst (én sovány tarját) fehéredésig pirítom, majd félre...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztből és az olajból egy fazék alján rántást készítünk, rádobjuk a pirospaprikát és felöntjük vízzel. Megsózzuk, belereszeljük a foghagymát, hozzáadjuk a köménymagot és felforr...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Az olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, majd beletesszük a karikákra vágott répát és petrezselyemgyökeret, pici vizet öntünk rá, és lefedve addig főzzük, amíg a zöld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű