- 1 fej hagyma
- 2 répa
- 2 petrezselyemgyökér
- 250 g gomba
- 500 g csirkemell
- 200 g csirkemáj
- só
- bors
- 1,5 l alaplé
- olaj
◾️A felkockázott répát és gyökeret olajon megfuttatjuk.
◾️Hozzáadjuk a felkockázott húst, az egész hagymát, fűszerezzük és felöntjük az alaplével.
◾️Ha félig megpuhult hozzáadjuk a gombát és végül a májat.
◾️Kb. 30 percet főzzük még lassú tűzön és el is készültünk 😊😋.
Elkészítés ideje: 50 perc. Elkészítés menete: Amit csak lehet, kockázz fel, kivéve a káposztát, azt csíkokra kell majd vágnod. A felkockázott hagymát egy mélyebb lábasban ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vékony csíkokra vágott sonkát kevés olajon megpirítom, hozzáteszem a vékony karikára vágott sárgarépát és fehérrépát és együtt párolom pár percig. 2. Beleteszem a kockára...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéza csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, kb. 1 liter sóval és fehérborssal ízesített vízben félig megfőzzük. hozzáadjuk a kukoricát és a borsót a levével együtt, ha megfőtt hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kevés olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, majd a fokhagymát. Átkeverjük, rátesszük a csíkokra vágott kelkáposztát, a felkockázott burgonyát. Fűszerezzük, ízesítjük...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű