Családireceptkönyv.hu

Hideg málnakrémleves


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 500 g málna (lehet fagyasztott is)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- kb. 25 g 1:4 édesítőszer
- 200 ml főzőtejszín
- 2 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor

Elkészítés:


◾️A málnát a cukrokkal kevés vízben felfőzzük, majd letumixoljuk.
◾️A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük és behabarjuk a málnás alaplevet.
◾️Ezután átforraljuk, és ha túl sűrűre sikerül, akkor kevés tejjel hígíthatjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tejszínhabbal tálaljuk.

Hideg málnakrémleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Madártej
Madártej

A tejben elkeverünk 10 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, két csipetnyi sót és egy nagy edényben takarékon forróra hevítjük. Gyakran kevergessük meg, mert könnyed leéghet. A tojásokat...

Elkészítési idő: 45perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Így készül az igazi piacos lángos!
Így készül az igazi piacos lángos!

Először az élesztőt futtatjuk fel. Figyeljünk arra, hogy teljesen sima legyen, egy pici gumó se legyen benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd a közepébe mélyedést készítünk, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nosztalgia krémes Csiki Annamáriától
Nosztalgia krémes Csiki Annamáriától

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Palacsinta
Palacsinta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk