- 500 g málna (lehet fagyasztott is)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- kb. 25 g 1:4 édesítőszer
- 200 ml főzőtejszín
- 2 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
◾️A málnát a cukrokkal kevés vízben felfőzzük, majd letumixoljuk.
◾️A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük és behabarjuk a málnás alaplevet.
◾️Ezután átforraljuk, és ha túl sűrűre sikerül, akkor kevés tejjel hígíthatjuk.
Tejszínhabbal tálaljuk.
Egy tálban összegyúrjuk a tészta hozzávalóit: liszt, margarin, tojássárgája, porcukor, vaníliás cukor, sütőpor, citromhéj, tejföl, majd pihentetjük egy órát. A tészta pihentetése...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítem a bundát: A krumplit lereszelem, a fokhagymával együtt, hozzáteszem a tojásokat, a lisztet, sózom, borsozom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, majd ráfektetek 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra vágjuk. Olajon 5 percig sütjük. Utánna hozzáadjuk az összemetélt hagymát, kápiát, zúzott fokhagymát, sót, borsot. Még 5 percig sütjük. Adunk hozzá kecsapot, piros p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A krémet készítem el először. A pudingot a szokásos módon főzöm a tejjel és a cukorral majd hűlni hagyom.A túrót a vajjal habosítom.Mikor a puding kihűl a vajas túróva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű