- 500 g málna (lehet fagyasztott is)
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- kb. 25 g 1:4 édesítőszer
- 200 ml főzőtejszín
- 2 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
◾️A málnát a cukrokkal kevés vízben felfőzzük, majd letumixoljuk.
◾️A pudingot a főzőtejszínnel csomómentesre keverjük és behabarjuk a málnás alaplevet.
◾️Ezután átforraljuk, és ha túl sűrűre sikerül, akkor kevés tejjel hígíthatjuk.
Tejszínhabbal tálaljuk.
A tejben elkeverünk 10 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, két csipetnyi sót és egy nagy edényben takarékon forróra hevítjük. Gyakran kevergessük meg, mert könnyed leéghet. A tojásokat...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűElőször az élesztőt futtatjuk fel. Figyeljünk arra, hogy teljesen sima legyen, egy pici gumó se legyen benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd a közepébe mélyedést készítünk, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű