- 70 g margarin
- 30 g 1:4 édesítő
- 1 csomag zero vanillin cukor
- 2 tojás
- 1 teáskanál sütőpor
- 100 g kókuszreszelék
- 126 g teljes kiőrlésű liszt
- 54 g finomliszt
- 1 csipet só
- 200 ml tej
- 3 marék bogyós gyümölcs (ha mirelit gyümölcsöt használunk, nem szükséges kiolvasztani)
◾️A margarint az édesítővel és a vanillin cukorral habosra keverjük.
◾️Hozzáadjuk a tojásokat és tovább keverjük.
◾️Mehet bele a sütőpor, a kókuszreszelék és a só.
◾️A liszteket átszitáljuk és a keverékhez adjuk majd mehet bele tej és a gyümölcs is.
◾️A tésztát a szilikon formákba adagoljuk.
◾️175°-ra fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
◾️Kivesszük, 15 perc várakozás után óvatosan kinyomjuk a formából.
Por édesítővel meghintve tálaljuk.
A krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagolson leírtak szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy formába teszünk egy réteg kekszet majd...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, vagy késes aprítóval összedolgoztatjuk, majd kis gombócokat formálunk belőle. Kókuszreszelékben meghempergetjük, és felhasználásig hűtőben tároljuk. A...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA cukrot habosra keverjük a vajjal, majd adjuk hozzá a kakaóport is és keverjük simára. A csokoládét összetörjük, majd vízgőz felett felolvasztjuk. A kekszet dupla műanyag zacskó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű