- 6 db tojás
- 1 csokor újhagyma
- ½ csokor petrezselyem
- 4 db csemegeuborka
- 2 kanál joghurt
- 2 kanál majonéz
- 2 kanál tejföl
- só
- bors
◾️A megmosott tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük.
◾️Közben az újhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
◾️A petrezselymet megmossuk, majd lecsipkedjük a leveleiket, és finomra vágjuk azokat.
◾️A lecsepegtetett csemegeuborkát felkockázzuk.
◾️A joghurtot, a majonézt és a tejfölt simára keverjük.
◾️Megsózzuk és megborsozzuk a keveréket.
◾️A tojásokat áttörjük villával, és a tejfölös keverékbe forgatjuk az uborkakockákkal, az aprított újhagymával és a zöldfűszerekkel együtt.
Elkészítése nagyon egyszerű: tegyük mindent egy késes mixerbe, és veressük addig, amíg könnyű homogén krém lesz belőle. Ez a mennyiség csak nagyobb gépbe fér bele, nyugodtan felezh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Moss meg alaposan a paradicsomokat, majd vágd apró kockákra. Ha kisebb paradicsomokat használsz, félbe vagy negyedbe is vágod őket. 2. A friss bazsalikom leveleket mosd m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű