70 dkg liszt
50dkg margarin
1csap.evők.só
5dkg élesztő
1/2 sütőpor
1 dl tej
20 dkg reszelt trap.sajt
2 tojássárgája
A lisztbe elkeverjük a sütőport,A margarint,és a tojássárgákkal elmorzsoljuk.Az élesztőt a fél dl tejben egy kávéskanál cukorral felfuttatjuk,hozzáadjuk a liszthez,összegyúrjuk,végül a sajtot bele tévé kidolgozzuk.Pár órát pihentetjük a hűtőben.Kivéve átgyúrjuk,nyújtjuk,kiszaggathatjuk pogácsának vagy rudakat készíthetünk belőle!Lekenjük a felvert tojással,sajttal megszórjuk.Én előmelegített sütőbe 180 fokon lekeveréssel sütöttem.kb 15_20 perc a sütési idő.Elég kiadó
hiányzik még a receptből a tojássárgák nem tudom mennyi kell belőle
6 tojásos piskóta az alap. 6 fehérje habnak, ha kemény, 6 kanálnak megfelelő cukor-helyettesítő, 6 sárgája egyenként még robotgéppel keverni, 6 kanál liszt szép óvatosan, már kanál...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrom, 6 egyenlő részre osztom. 2. Mindegyiket vékonyra kinyújtom, baracklekvárral lekenem és cukrozott darált dióval megszórom. 3. Feltekerem...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA margarint a liszttel gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk, majd a többi anyag hozzáadásával szép sima tésztát gyúrunk. Kicsit lehűtjük, szaggatjuk és 180°C-on 8-10 percig sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Fantát a ,pudingport + a cukrot sűrűre összefőzzük. - Pár percre hűlni hagyjuk . - Őzgerinc formába frissentartó fóliát helyezünk majd bele öntjük a langyosra hűlt zselét. D...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű