85gr rost sütőmix
4 tojás
4 ek. zsiradék (szőlőmagolajat használtam)
8 ek. édesítő (eritritet használtam)
10gr sütőpor
150ml víz
pici só
vanília
Az egészet összekeverni, majd egy 20x30cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe kanalazzuk. A tetejére rászórjuk a meggyet. Ebben nem fog a meggy úgy belesüllyedni, mert tészta nem engedi, de az íze ugyanolyan lesz.
16 felé vágva, 1 kocka tápértéke: kcal: 58.74 fehérje: 2.14 szénhidrát: 3.36 zsír: 4.12
A zabkekszet aprítsuk morzsává és adjuk hozzá az olvasztott vajat, majd kavarjuk homogénre, és nyomkodjuk bele a muffinformába. 180 °C-on 10 percig süssük elő. A joghurtkrémhez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgájához hozzáadjuk a darált diót, a cukorhelyettesítőt, a kakaóport és a sütőport, majd fakanáll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a porcukorral kiverjük, hozáadjuk a liszteket, a sót es összedolgozzuk a tésztát. Ha már jól összeállt belegyúrjuk a levendulát és az áfonyát. Hengereket formálunk a tésztá...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz ír szódás kenyérhez először a száraz hozzávalókat kell összekeverni, majd hozzá kell adni az írót és pár gyors mozdulattal össze kell gyúrni. Kicsit ragacsos a tészta, de nem ke...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű