2 nektarin
4 sárgabarack
2 szilva
10 dkg mascarpone
2 evőkanál porcukor
3 cm-es vaníliadarab
nádcukor (sima kristálycukorral helyettesíthető)
vágott pisztácia (akár sós is lehet, úgy izgalmasabb)
A megmosott gyümölcsöket megtöröljük, félbevágjuk, kimagozzuk. Közben felforrósítjuk a grillserpenyőt.
A gyümölcsök vágott felét belenyomjuk a nádcukorba, ami szépen rátapad. A forró serpenyőbe helyezzük a gyümölcsöket, cukros felükkel lefelé.
Közben kikeverjük a krémsajtot a vanília kikapart magjaival és a porcukorral.
Ha a gyümölcsökön már szépen karamellizálódik a cukor, megfordítjuk őket, még egy percig a serpenyőben hagyjuk.
A vaníliás krémmel és vágott pisztáciával tálaljuk.
Először a középső tésztát sütjük meg. Az egész tojásokat a cukorral és a vízzel habosra keverjük. Összekeverjük a diót, a lisztet és a sütőport, majd óvatosan a felvert tojásh...
Elkészítési idő:A tészta alapanyagait a mazsola és a dió kivételével egy edénybe tesszük és robotgéppel összedolgozzuk. Amikor a tészta teljesen sima belekavarjuk a vágott diót és a mazsolát, majd...
Elkészítési idő: 1 óra1. Sárga tésztához a tojássárgájákat fehéredésig kikavarjuk a porcukorral, lassanként hozzátesszük a vizet, majd a lisztel elkevert sütőport. 2. Kizsírozott lisztezett 26x36-os...
Elkészítési idő: