2 nagy üveg magozott meggy
cukor ( ízlés szerint)
2 ek holland kakaó
4 ek búzadara
kész réteslapok
A magozott meggyet levével együtt öntsd egy fazékba, adj hozzá ízlés szerinit cukrot, 2 evőkanál holland kakaót, forrald fel, majd add hozzá a búzadarát! Ezután vedd le a tűzről, és pihentesd pár percig.
A réteslapokat kivajazott tepsibe tedd, majd a töltelék, és ismét réteslap.
180 fokra előmelegített sütőben süsd szép aranyszínűre.
Az almákat meghámozuk és cikkekre vágjuk. Az alma cikkeket a tepsi aljàra szép sorba lepakoljuk. A tészta hozzâvalòit összekeverjük és az almákra öntjük. 200 fokon megsütjük és fag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaptészta: a tojásokhoz hozzákeverjük a lisztet, sót, vizet, citromlevet és pár percig pihentetjük. Az alapanyagokat közepes méretű muffinformába rétegezzük az alábbiak szerint...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét felverjük a sóval, majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. Beletesszük a tojások sárgáját, az olajat és a szódaport, amivel szintén tovább verjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben elmorzsoljuk a margarint, beletesszük a tojások sárgáját, a sót. A tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszthez adjuk. Alaposan kidagasztjuk, meleg, sötét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű