6 tojás (szétválasztva 3 sárga nem kell)
édesítő
egy adag natúr fehérje
3 ek zabliszt
1 csomi sütőpor
3-4 ek víz
4 ek olaj
2-3 ek kakó
krém:3,5 deci tejszínhab
egy adag fehérje
vanilia aroma
10gr zselatin
pici víz
Tojásfehérjét habbá verjük sárgájához a többi dolgot
ha kicsit sűrűbb a tészta lehet még víz
aztán a fehérjét belekevrjük aztán két lapot sütünk ki
krém: tejszínhabotfehérjével felverni
ízesítesíteni
zselatint kis hidegvízben elkeverni pici mikró picit hül teszünk bele a krémbe és végül az egész tejszínhabhoz
ebből két adag
csokis rész
50gr zsírszegény margarin
4 ek olaj
fél tábla wawwl csoki ét és fél tábla tej ebből is két adag
összerakás:
kihül a tészta egy lap a tepsibe egy adag tejszínes cucc 10 15 perc hűtő addig csináljuk a csoki adagot szépen a tejszínhabra vissza a hűtőbe
megint tejszín ha a csoki megdermedt rá a tészta aztán a csoki
2-3 óra hűtő
Az alaphoz a datolyát a vízzel turmixold le, édesítő nem kell hozzá. Ha nincs friss datolyád és aszaltat használsz, azt célszerű beáztatni és nem biztos, hogy ugyannyi száraz hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük el a pudingot és a tejet egy jó nagy tálban, amíg krémé nem áll össze az egész, majd ezután tegyük bele a tejszínhabot, és kavarjuk össze. Vajazzunk ki egy jénai tálat, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Nutellát mikróban felmelegítjük (kb fél perc), addig kell melegíteni, hogy folyós legyen és könnyen el tudjuk majd keverni a tojással. A tojásokat robotgéppel szinte fehéredés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszt kivételével előző nap összekeverem a hozzávalókat. A felforrósított vajat adom utoljára a masszához. Hűtőben hagyom pihenni. Másnap a liszttel alaposan összekeverem a m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű