6 tojás (szétválasztva 3 sárga nem kell)
édesítő
egy adag natúr fehérje
3 ek zabliszt
1 csomi sütőpor
3-4 ek víz
4 ek olaj
2-3 ek kakó
krém:3,5 deci tejszínhab
egy adag fehérje
vanilia aroma
10gr zselatin
pici víz
Tojásfehérjét habbá verjük sárgájához a többi dolgot
ha kicsit sűrűbb a tészta lehet még víz
aztán a fehérjét belekevrjük aztán két lapot sütünk ki
krém: tejszínhabotfehérjével felverni
ízesítesíteni
zselatint kis hidegvízben elkeverni pici mikró picit hül teszünk bele a krémbe és végül az egész tejszínhabhoz
ebből két adag
csokis rész
50gr zsírszegény margarin
4 ek olaj
fél tábla wawwl csoki ét és fél tábla tej ebből is két adag
összerakás:
kihül a tészta egy lap a tepsibe egy adag tejszínes cucc 10 15 perc hűtő addig csináljuk a csoki adagot szépen a tejszínhabra vissza a hűtőbe
megint tejszín ha a csoki megdermedt rá a tészta aztán a csoki
2-3 óra hűtő
A sütőt előmelegítjük 180 fokra légkeverés nélkül, alsó-felső mód (160 fok légkeveréssel) és egy 24 cm-es tortaformát kikenünk vajjal. Én ehhez mindig a sütihez kimért vajból vesze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Édes sütemények > Krémes sütik > Hédi kedvence Hédi kedvence Hédi kedvence Beküldve: 2014.07.24. Kategória: Édes sütemények Küldte: Vass Laszlone...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral fehéredésig keverjük, majd bele az olaj, dió, liszt, szódabikarbóna és végül a tej. 220 ' -on, 15-20 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű