4, doboz bab
3, doboz tejföl
füstölt hús,
3-4 db krumpli
liszt, ételízesítő , babérlevél
A füstölt húst kockákra vágjuk és feltesszük főzni. Dobunk hozzá 4 db babérlevelet , amint félig puhára főtt a hús hozzá rakjuk a babot, fel kockázva 5 db krumplit hozzá teszünk.
Mikor mind megfőtt ízesítjük és habarást készítünk.
1 doboz tejfölt két evőkanál lisztel kikeverünk, szűrőn átszűrve hozzá keverjük a leveshez.
Kb 10 percig főzzük.
A vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát vékonyan felszeleteljük, majd megpirítjuk az olívaolajon. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel, majd felforraljuk. Közben a tejszínnel el...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kókuszzsíron megpirítjuk a vöröshagymát. Rátesszük az apróra vágott karalábét, karikázott répát. Együtt pároljuk. A vége felé beletesszük az apró darabokra szeletelt kelkáposztát...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA répát lereszeljük a finomfogú reszelőn, majd ugyan ezen a hagymát és a tojást is. A vajból és 0,5 ek réteslisztből rántást készítünk. A vízzel felöntjük, hozzáadjuk a leveskock...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. A zöldségeket felkockázzuk és a húshoz adjuk. (Személ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű