1 bögre mák, 1 bögre tej, 1 bögre cukor, 1 tojás, 1 sütőpor, 1 bögre liszt, 1 kanál zsír.
1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA réteslapokat óvatosan tekerd ki, majd fektesd egy tiszta konyharuhára. A vajat olvaszd meg, kend meg vele az első lapot, és erre fektesd a következőt. Három-négy lap kerüljön egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott mazsolát a rumba áztatjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kimetsszük, és a gyümölcsöt vastag szeletekre vágjuk. A bort a cukorral, a citrom levével és reszelt héjáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint, a cukrot és a tojásokat simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral összekevert lisztet, apránként, hogy ne csináljunk lisztfelhőt magunk körül. ;) Ha teszünk be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű