kis olivaolaj
1 kis darab gyomber (20 g)
2 fokhagyma
500 g csirkemell
1 leveskocka
1 evèkanàl keményito (vagy liszt)
egy lottyintés szojaszosz
1 ek méz (vagy cukor)
2-3 db gomba
200 g pucolt, kész gesztenye
1 csillagànizs
+ koret amit szeretnél
Kis olivaolajon megpiritjuk az aprora vàgott gyombért + fokhagymàt.
Ràdobjuk a felkockàzott csirkét. Ha kifehéredett mehet rà a keményito (vagy liszt) + egy bogre viz + a leveskocka. Ha forr, mehet bele a szojaszosz, méz (vagy cukor), gomba szeletelve, 1 csillagànizs.
15 percig fozzuk, majd mehet bele a gesztenye. Es még 15 perc kell, hogy kicsi szaft maradjon csak rajta, a tobbi vizet elfovi.
1. Keverjük össze a hozzávalókat ügyelve arra, hogy gyors mozdulatokkal kavarjuk. Ha kész, fogyaszthatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverek egy nagy tálba 2 tojást, 150 g natúr joghurtot, 120 g lisztet és 1 teáskanál szodabikarbonát. Ha kész, belekeverem a vékonyra szeletel káposztát és felkockázott lilaha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA kukoricadarát sós vízben negyedóra alatt főzd meg, a fokhagymát a vége felé nyomd hozzá. Egyengesd el a masszát zsírozott, lisztezett formába (én tortaformába tettem ), és hagyd...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz