kis olivaolaj
1 kis darab gyomber (20 g)
2 fokhagyma
500 g csirkemell
1 leveskocka
1 evèkanàl keményito (vagy liszt)
egy lottyintés szojaszosz
1 ek méz (vagy cukor)
2-3 db gomba
200 g pucolt, kész gesztenye
1 csillagànizs
+ koret amit szeretnél
Kis olivaolajon megpiritjuk az aprora vàgott gyombért + fokhagymàt.
Ràdobjuk a felkockàzott csirkét. Ha kifehéredett mehet rà a keményito (vagy liszt) + egy bogre viz + a leveskocka. Ha forr, mehet bele a szojaszosz, méz (vagy cukor), gomba szeletelve, 1 csillagànizs.
15 percig fozzuk, majd mehet bele a gesztenye. Es még 15 perc kell, hogy kicsi szaft maradjon csak rajta, a tobbi vizet elfovi.
A cukkinit spirálozóval spagettitészta alakúvá varázsoljuk. Serpenyőben a vajat felolvasztjuk és beleforgatjuk a tésztát. Fűszerezzük, és addig kevergetjük, amíg át nem forrósodot...
Elkészítési idő: 0,5 óraMinden hozzávalót összegyúrunk, majd vékonyra kinyújtjuk és feldaraboljuk.
Elkészítési idő:Alapanyagokat összegyúrjuk, hagyjuk kelni. Mikor megkelt a tetejét megkenjük a pizzaszószpor és 1dl víz keverékével. Majd jöhetnek a feltétek.
Elkészítési idő: