kis olivaolaj
1 kis darab gyomber (20 g)
2 fokhagyma
500 g csirkemell
1 leveskocka
1 evèkanàl keményito (vagy liszt)
egy lottyintés szojaszosz
1 ek méz (vagy cukor)
2-3 db gomba
200 g pucolt, kész gesztenye
1 csillagànizs
+ koret amit szeretnél
Kis olivaolajon megpiritjuk az aprora vàgott gyombért + fokhagymàt.
Ràdobjuk a felkockàzott csirkét. Ha kifehéredett mehet rà a keményito (vagy liszt) + egy bogre viz + a leveskocka. Ha forr, mehet bele a szojaszosz, méz (vagy cukor), gomba szeletelve, 1 csillagànizs.
15 percig fozzuk, majd mehet bele a gesztenye. Es még 15 perc kell, hogy kicsi szaft maradjon csak rajta, a tobbi vizet elfovi.
Den Backofen auf 180 Grad vorheizen. Eine mittelgroße Kastenform mit Backpapier auslegen. Alle Zutaten in eine Schüssel geben und mit einem Mixer gut vermischen. Den Teig in die...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vörös- és fokhagymát felaprítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és a zöldborsó kivételével felkockázzuk. Egy nagy lábosban felhevítjük az...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA hozzávalókat egy villával elkeverjük, formázzuk (golyó, majd kézzel kilapít kb. 6 cm-esre). Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, a tetejét megszórjuk magokkal (kicsit belenyomkod...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összedolgozzuk, hogy egynemű tésztát kapjunk. Lisztezett felületen a tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kisebb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk ( én felesp...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű