Családireceptkönyv.hu

Kolbász


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


12 kg hús
3 kg zsírszalonna
6 kanál só
6 dkg bors
30 dkg pirospaprika
4 marék fokhagyma (70 dkg)
kömény

Kolbász

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Lacipecsenye
Lacipecsenye

A hússzeletek szélét bevagdossuk, enyhén klopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy tálkában megolvasztjuk a zsírt, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a reszelt fokhagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Kemencés tarja
Kemencés tarja

A húsok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel és hűtőbe tesszük fél órára. A krumplit megpucoljuk és egy kiolajozott tepsi aljára szeleteljük, megsózzuk és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bicskás pecsenye velőkrémmel
Bicskás pecsenye velőkrémmel

1. A tarját 8 egyforma szeletre vágjuk, jól kiverjük, széleit meg inas részeit bevágjuk. A sóval és a zúzott fokhagymával bedörzsöljük, a lisztbe forgatjuk, majd egy nagy serpenyőb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Sertés szelet Budapest módra
Sertés szelet Budapest módra

A szalonnát kockára vágjuk, kevés olajba megpirítjuk, a pörcöt félretesszük.A karajt ebbe a zsírba lepirítjuk, félretesszük, melegentartjuk. A vöröshagymát ebbe a zsírba megpárolj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk