12 kg hús
3 kg zsírszalonna
6 kanál só
6 dkg bors
30 dkg pirospaprika
4 marék fokhagyma (70 dkg)
kömény
A darált húst egy edényben jól összedolgozzuk a tojással, fúszerekkel, majd a prézlivel. Kis gombócokat formálunk a masszából és kicsit megolajozott tepsire rakjuk őket. 150 fokon...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A tojást felverjük, kicsit megsózzuk, és kevés tejjel összekeverjük. A cikk sajtot hosszában kettévágjuk, a húsra fektetjük, feltekerjük, majd...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, a vékony végeit levágjuk vagy aláhatjuk. Én levágtam, nagyon cuki kis batyu lett belőle. Egy akkora serpenyőt veszünk elő, amiben a hús elfér, majd az olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Először készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg és vágd ízlés szerinti méretű kockákra a húst, a sertéspörköltbe általában 1,5-2 cm-es húskockákat teszünk. Vágd apróra a...
Elkészítési idő: 125 perc Nehézség: Könnyű