12 kg hús
3 kg zsírszalonna
6 kanál só
6 dkg bors
30 dkg pirospaprika
4 marék fokhagyma (70 dkg)
kömény
4 szelet sertésbordát bevágunk. 4 szelet ananászt 4 szelet nyers sonkába belefektetünk. Mindegyik bordába teszünk 1-1 sonkába fektetett ananászt, megtűzzük. Olajat felforrósítun...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A tojást felverjük, kicsit megsózzuk, és kevés tejjel összekeverjük. A cikk sajtot hosszában kettévágjuk, a húsra fektetjük, feltekerjük, majd...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA grillzöldségeket felvágom, miközben az olaj melegszik a serpenyőben. Először a sárgarépát szeletelem, majd felkockázom és a serpenyőbe rakom, mert ez az zöldség a legkeményebb. P...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesAz áztatott zsemléket - ha megszívták magukat vízzel -, kézzel kinyomkodom, és a darált húshoz teszem. Nyomok bele Piros Aranyat, törött paprikát, és hozzáteszem a két tojást. Fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes