menu

Családireceptkönyv.hu

TEPSIBEN SÜLT JOGHURTOS -SAJTOS SERTÉS KARAJ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 sz. sovány sertés karaj (vékonyra klopfolva)
szénhidrát csökkentett -50%-os liszt
szénhidrát csökkentett panírmorzsa
1db tojás
Pilos 0,1%-os joghurt
Light sajt

Elkészítés:


A húst bepanírozzuk, kókuszzsírral vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük joghurttal (tejföllel helyettesíthető) és megszórjuk light sajttal.

Légkeverésesen 30-35 perc alatt kész, 160-170 fokon. Ha valaki sima és nem light sajttal készíti ne ijedjen meg, a sajt jó sötét lesz a végére :)

TEPSIBEN SÜLT JOGHURTOS -SAJTOS SERTÉS KARAJ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: josagm
Bakonyi húsgombóc
Bakonyi húsgombóc

A darált húst összedolgozzuk a tojással és a zsemlemorzsával. Sóval, borssal ízesítjük, majd apró gombócokat formázunk. A kétféle hagymát és a gombát megtisztítjuk. A hagymát és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Töltött dagadó
Töltött dagadó

A májat tisztítjuk-zsigereljük-leöblítjük-daraboljuk. Kevés zsíron átpirítjuk kb. 5-10 perc alatt. A zöldségeket és a hagymát tisztítjuk. A zöldségeket valamint a lepirított májat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött fasírt
Töltött fasírt

Első lépésben a hagymát apróra vágjuk megpároljuk, majd kicsit meg pirítjuk, a tojást keményre megfőzzük. Egy tálba összekeverjük a darált húst, fasírt fűszerkeveréket a beáztat...

Elkészítési idő: másfél óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar HEGYALJAI MERGUEZ
HEGYALJAI MERGUEZ

A húsokat leinaztuk, majd késsel egészen apró kockákra vágtuk a szalonnával együtt. Ezt kb. úgy kell elképzelni, mintha tatárhoz aprítanánk késsel a húst. Nagyon apró lesz, de azér...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk