5 sz. sovány sertés karaj (vékonyra klopfolva)
szénhidrát csökkentett -50%-os liszt
szénhidrát csökkentett panírmorzsa
1db tojás
Pilos 0,1%-os joghurt
Light sajt
A húst bepanírozzuk, kókuszzsírral vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük joghurttal (tejföllel helyettesíthető) és megszórjuk light sajttal.
Légkeverésesen 30-35 perc alatt kész, 160-170 fokon. Ha valaki sima és nem light sajttal készíti ne ijedjen meg, a sajt jó sötét lesz a végére :)
Hozzávalók 4-6 adag 20 dkg gersli 50 dkg darált sertéshús 1 nagy fej hagyma fehérbor 3 ek olaj 3 db fél centis kolozsvári szalonnaszelet, kockázva 6 dl tejföl 1 p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk, és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát öss...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Könnyű2. Egy egész oldalast elfelezünk középen és a csontok mellet egy éles késsel felszúrjuk. 2. Töltelék: 2 db zsemlét beáztatunk. 3. Füstölt szalonnát kiolvasztunk és megdinsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz