5 sz. sovány sertés karaj (vékonyra klopfolva)
szénhidrát csökkentett -50%-os liszt
szénhidrát csökkentett panírmorzsa
1db tojás
Pilos 0,1%-os joghurt
Light sajt
A húst bepanírozzuk, kókuszzsírral vékonyan kikent tepsibe tesszük, megkenjük joghurttal (tejföllel helyettesíthető) és megszórjuk light sajttal.
Légkeverésesen 30-35 perc alatt kész, 160-170 fokon. Ha valaki sima és nem light sajttal készíti ne ijedjen meg, a sajt jó sötét lesz a végére :)
A húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron nagy lángon kicsit megpirítjuk a hús...
Elkészítési idő: 115 perc Nehézség: KözepesEgy edénybe beleöntjük a fél deci olajat és az apróra vágott szalonnát,miután megpirult ,kiszedjük a pörcöt és hagymát pirítjuk,majd belerakjuk az apró kockákra vágott húst ugy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tokaszalonna bőrét bekockázom, ételízesítővel beszórom,Sütőzacskóba kell megsütni, amíg piros nem lesz a bőre, közepes hőfokon.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA vékonyra szeletelt húsokat a tepsibe terítjük. Mindegyiket bekenjük az Erős Pista és Piros arany keverékével, majd tejföllel is megkenjük. A tetejére jó vastagon reszelt sajtot s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű