15 dkg bacon
70 dkg sertéscomb
35 dkg gomba
olaj
só, bors, őrölt kömény,
paradicsomsűrítmény
őrölt paprika
tejszín
1 db hagyma
fokhagyma
Olajon lepirítjuk a felkockázott bacont, hagymát, fokhagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Ízesítjük a fűszerekkel, adunk hozzá kevés őrölt paprikát, paradicsomsűrítményt. Majdnem puhára főzzük. Ekkor belerakjuk a gombát, még 15-20 percig főzzük, majd egy doboz tejszínnel dúsítjuk. Galuskával, tésztával kitűnő ebéd.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a hússal együtt vékony csíkokra vágjuk. csíkokra vágott karajt sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és chili fűszerkeverékk...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűOlajon megpároltam egy nagyobb vöröshagymát, majd rádobtam a kockára vágott sertéscombot. Lepirítottam, majd fűszereztem. Só, bors, majoranna, őrölt kömény, 5 gerezd fokhagyma, egy...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz oldalast alaposan bedörzsöljük fűszerekkel. Egy tűzálló edény aljába kevés olajat öntünk, ebbe helyezzük a húst, megszórjuk egész köménnyel, rátesszük a karikákra vágott vörösha...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre, amíg a raguhoz előkészülünk. A gombát mossuk meg, vágjuk szeltekre vagy kockákra. A szalonnát apró kockákra dara...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű