Tarja, gomba, hagyma, tejföl, reszelt sajt, tojás, piros paprika
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
A kockára vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, majd rátesszük az apróra vágott fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Sózzuk, borsozzuk, aláöntöm a bort és puhulásig párolj...
Elkészítési idő:A tepertőt apróra vágjuk és egy tálba tesszük, a hagymát is megtisztítjuk, felszeleteljük, majd mellé tesszük és hozzáadjuk a vajat és a krémsajtot is, majd fűszerezzük és robotgép...
Elkészítési idő:A páchoz 2 evőkanál sertészsír 1 mokkáskanál pirospaprika (őrölt) 2 gerezd fokhagyma A sütéshez 350 g sertészsír 1 nagy fej vöröshagyma 8 gerez...
Elkészítési idő: