Tarja, gomba, hagyma, tejföl, reszelt sajt, tojás, piros paprika
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA máz hozzávalóit tegyük bele egy serpenyőbe, keverjük el és forraljuk össze, majd vegyük le a tűzről. A pác hozzávalóit keverjük össze, majd forgassuk bele a hússzeleteket. Dörzsö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját ujjnyi szeletekre vágom, a fokhagymával, sóval, borssal, majorannával és köménymaggal fűszerezem. Éjszakára hűtőbe teszem pihenni. Másnap kevés olajon mindkét oldalát elős...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket jól kiverjük és sóval, törött borssal, kevés köménymaggal, mustárral, fokhagymával fűszerezzük. 2. Alufóliával kibélelt tepsi aljára gombás lecsót helyezünk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű