disznó hús
hagyma
paradicsomszósz
borsó
sampion
só
bors
A hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuka vastag csíkokra vágott sózott, borsozott húst és jól megsütjük. Utánna hoáadjuk a paradicsomszószt, borsót, gombát. puhára főzzük.
A hagymát apróra vágjuk ,üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a darált húst, sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felöntjük kevés vízzel, és 10-15 percig főzzük. Amíg fő a hús addi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 nagy fej vöröshagymát apróra vágni és olajon megdinsztelni.Rá 2 db kockázott paprika, 2db paradicsom, krumplinyomóval összetörni.2 kanál púpozott pirospaprikát szórni rá, összeke...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz oldalast feldaraboljuk. Bedörzsöljük sóval, fokhagymával és fűszerekkel. Egy jénai edénybe rakjuk a húsdarabokat, majd öntünk alá kb 1,5 dl vizet és rárakjuk a zsírt. Lefedjük,...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyűkésőbb
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű