Családireceptkönyv.hu

Pozsnyi tokány


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


disznó hús
hagyma
paradicsomszósz
borsó
sampion

bors

Elkészítés:


A hagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuka vastag csíkokra vágott sózott, borsozott húst és jól megsütjük. Utánna hoáadjuk a paradicsomszószt, borsót, gombát. puhára főzzük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sertésragu laskagombával ,tört burgonyával
Sertésragu laskagombával ,tört burgonyával

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás karaj zsenge zöldborsóval párolt rizzsel
Fokhagymás karaj zsenge zöldborsóval párolt rizzsel

A hússzeleteket besózom, borsozom, a zsírt megforrósítom és átsütöm rajta mindkét oldalukat. Hozzáteszem az apróra vágott fokhagymát, öntök hozzá kevés vizet és fedő alatt párolom,...

Elkészítési idő: 75 perc
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Tejfölös karaj zöldborsóval - OK
Karaj - Tejfölös karaj zöldborsóval - OK

1. A hússzeleteket klopfolás után besózom és állni hagyom 5-10 percig, majd a lisztbe beleforgatom és olajban kisütöm. 2. Kiszedem és az olajban a felkockázott vöröshagymát meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Karaj - Sonkás-sajtos karaj - OK
Karaj - Sonkás-sajtos karaj - OK

1. A karajszeleteket megmossuk, leszárogatjuk, kissé kiverjük. Megsózzuk, mindkét oldalukat lisztbe forgatjuk, majd a megforrósított olajban oldalanként 2-2 percig sütjük, ezután k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk