1, 2 kg sertésoldalas
1 fej fokhagyma
só, bors
zsír
Az oldalast mossuk meg és daraboljuk fel a csontok mentén. Most 1-esével vágtam szét a csontok menték. Ezután a húsokat tegyük egy tálba, szórjuk meg sóval és borssal és forgassuk össze. Kézzel a legegyszerűbb. Ezután egy tepsit zsírozzunk ki, és tegyük bele a húsokat. A fokhagymát daraboljuk fel apróra, nem kell pépesre, majd szórjuk a húsra és közé. 1 dl vizet öntsünk a hús alá. Takarjuk le alufóliával jó szorosan és 180 fokos (nem légkeveréses), előmelegített sütőbe, a középső rácsra tegyük be kb. 2-2,5 órára sülni. Ezután vegyük le az alufóliát és 220-230 fokos sütőben oldalanként süssük még 10-10 percig. Isteni finom.
A hagymát és fokhagymát kevés olajon megsütöm. A húshoz hozzá adom a felvert tojást fokhagymát, hagymát petrezselymet izésítem sóval borssal.További lépések, ahogy a fotón is lát...
Elkészítési idő:Kell kb. 60-70 dkg hátszín egyben, amit egy serpenyőben nagy lángon (olaj nélkül!) kérgesre sütünk minden oldalán. Kicsit hagyjuk hűlni, addig pedig: Lereszelünk egy citrom héját...
Elkészítési idő: 1,5 óra. Én egész tarját vettem. Felszeleteltem és bepácoltam. Sertéshúshoz való zacskós pácot vettem, és nem a leírtak szerint készítettem. Tettem hozzá 1 dl olajat, őrölt feketeborst,...
Elkészítési idő: