): sertéskaraj 600 g, gomba 80 g, trappista sajt 80 g, sonka 80 g, olaj 1 dl, tojás 2 db, kapormártás 4 adag, füstölt szalonna 120 g, csuszatészta 4 adag, só, bors ízlés szerint.
A felszeletelt karajt vékonyra kiveregetjük. A kockára vágott gombát, sonkát lepirítva tojással, sajttal megkötjük. A szelet húsokat a raguval betöltve batyuszerűen összefogjuk, hústűvel megtűzzük, középmeleg sütőben pirosra sütjük. A megsült batyukat forró kapormártásban szalonnás csuszatésztával tálaljuk.
A tojásokat megfőzzük. Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és pap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fa pálcákat vízbe áztassuk be, hogy ne szárazon kerüljenek a sütőbe. A sertéscombot kockázzuk fel kb 3*3 cm-es kockákra, majd fűszerezzük ízlésünk szerint sóval, borssal, fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajból nyitott szeleteket vágonk. kikloffoljuk, sózzuk borsozzuk. A zöldhagymát és petrezselymet durvára vágjuk. A keményre főzött tojásokat hosszában félbevágjuk. A sárgáját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a darált húst, fűszerezzük, kicsit összesütjük. A sütőformát kenjük ki vastagon margarinnal, majd vékonyan szeleteljük bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű