): sertéskaraj 600 g, gomba 80 g, trappista sajt 80 g, sonka 80 g, olaj 1 dl, tojás 2 db, kapormártás 4 adag, füstölt szalonna 120 g, csuszatészta 4 adag, só, bors ízlés szerint.
A felszeletelt karajt vékonyra kiveregetjük. A kockára vágott gombát, sonkát lepirítva tojással, sajttal megkötjük. A szelet húsokat a raguval betöltve batyuszerűen összefogjuk, hústűvel megtűzzük, középmeleg sütőben pirosra sütjük. A megsült batyukat forró kapormártásban szalonnás csuszatésztával tálaljuk.
1. A húst felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban átsütjük. 2. Ezután a megmaradt zsiradékban megpirítjuk a hagymát, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, majd a húst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz oldalast kuktában a fűszerekkel és annyi vízzel, hogy ellepje puhára főztem., majd feldaraboltam. Egy tepsibe hasábra vágott krumplit szórtam, megsóztam és egy kis olajjal össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megpucolunk és karikára vágunk 1 kg krumplit. 2. Karikára vágunk 1 nagy fej megtisztított vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát. 3. Ha szeretjük, tehetünk még bele 10 dkg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, majd kevés vajon elősütjük. A paradicsomot, csípős paprikát, vöröshagymát szeleteke vágjuk. A hússzeleteket tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű